Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? Mit tegyek ellenne?

Miért van ez? Mit tegyek ellenne?

Figyelt kérdés
Jómódú családban élek és mindenem meg van. Magyarán el vagyok kényeztetve, de egy valamit nem adnak meg a szüleim. A szabadságot. Mivel nincs testvérem elégé, unatkozom itthon, de nem engednek el itthonról. [Az oka meglehet, hogy a születésemkor felmerült némi komplikáció –nem sírtam fel] Mit tegyek?
2009. dec. 7. 16:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért mert nagyon féltenek! Sokat nem tudsz teni. Próbáld őket győzködni! Amúgy hány éves vagy? És hova akarnál menni? Barátnőhöz?
2009. dec. 7. 16:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért jó lenne tudni, hoyg hányéves vagy, mert nem mindegy...
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess velük erről.
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Végre egy normális kérdés. de a korod jó lenne tudni.
2009. dec. 7. 17:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

De az hogy nem sírtál fel, nem feltétlenül jelenti ezt. Inkább az , hogy egyke vagy, és a szüleidnek te vagy a szemük fénye.Akárhány éves is vagy.

Nagyon nehéz az biztos, mert a mai hülye világban már bármi megtörténhet. Ha szüleid meg is bíznak benned , az is kevés, mert a híradó ontja magából a rémesebbnél-rémesebb sztorikat, amitől a szülőket kiveri a frász. sajnos ez ellen nem tudsz érveket felhozni.

Én is majd beledöglök, mikor a fiam késik 5-10 percet.

2009. dec. 7. 17:05
 6/11 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem az elég súlyos dolog, hogy arra hivatkoznak a szülők, hogy "komplikációval született -nem sírt föl" a gyerek. És???? A szülések nagy hányadában a köldökzsinor rátekeredik a gyerek nyakára és majd' megfullad, mire kijön.Ja, ez akkor és ott elég nagy probléma, ezért vannak ott az orvosok, szülésznők, akik ezt gyorsan megoldják. És ennyi. Ennek nem lenne szabad végigkísérni egy felnővekvő emberpalántát. Max. egy-egy születésnap alkalmával fölemlegetni,mint történetet, hogy mennyire megijedt az anya, mikor nem hallotta a hangját.

Itt nagyobb a baj! Beszélj velük!

2009. dec. 7. 17:14
 7/11 A kérdező kommentje:

15 éves vagyok.

A válaszolóknak nagyon szépen köszönőm. Szerintem sem kellene egy dologra hivatkozniuk életem végégig. Amúgy néha mondjuk hétvégenként a barátnőimmel szívesen [esetleg egyedül, de erre még kevesebb esélyt látok] elmenni vásárolgatni, vagy csak úgy beülni egy cukrászdába. Mondjuk moziba is el akartunk menni, de azt is csak felnőtt felügyelete mellett engedték volna. Hát köszönőm szépen én több szabadságra vágyok és moziba nem egyedül mentem, volna hanem három barátnőmmel, de az a bizonyos ileltő igazi ünneprontó és be sem áll a szája. A filmet sem hallottuk volna tőle. Á

Ehh, nehéz tininek lenni ;D

2009. dec. 7. 20:21
 8/11 anonim ***** válasza:
42%

Azért nem engednek el a szüleid mert próbálnak megóvni ettől a mocskos világtól!

Amíg fiatal vagy és gyenge mind agyilag, mind fizikailag addig jobb ha otthon maradsz!!

Nézz körbe a neten hogy mi megy az életben, milyenek az emberek még egymással is...

A szüleid jól tudják mit csinálnak!

2009. dec. 8. 22:12
 9/11 A kérdező kommentje:
DE egy kis szabadság kell mindenkinek. Nem kell mindentől tartani, meg kül. meg tudom védeni magam.
2009. dec. 9. 18:38
 10/11 anonim ***** válasza:
83%
15 évesen még ne is számíts arra,hogy el fognak engedni bulizni! Nagyon fiatalka vagy még...Moziba,fagyizni,stb szerintem már elmehetnéél.:)
2009. dec. 10. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!