Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a szüleitek egy életen át eltitkoltak dolgokat?
31 éves vagyok, van 2 gyerekem, boldog házasságban élek. Van egy húgom is. A gyermekkorom gyönyörű volt és nagyon szeretem a szüleimet.
Megkeresett a bátyám. Akiről eddig nem is tudtam, hogy létezik. Nem Mo.n él, neki is van egy húga.... A szüleim házassága előtt történt, de azt hiszem, mindketten tudnak róla, nemcsak apám /az ő gyerekei/ és titkolták. Nem kérdeztem rá. Nem tudom mit érzek. Nem tudom mit tegyek... Nem haragudnék a szüleimre, csak nem értem...:-S
Szia Édesapám 58 évesen tudta meg hogy apja által van még 3 tesvére(szülei elváltak.)
Nem akartak tőle pénzt,és hasonlókat csak megismerni akarták,ez 1 éve volt azóta is tartják a kapcsolatot,hol szüleim,hol Ők jönnek.Ne vedd el magadtól azt a lehetőséget,hogy megismerd a testvéredet.
Interneten talált meg, apám nem tudhatja. A húga is a tesóm valószínűleg, úgyhogy nem becsúszott gyerek volt.
Említettem apámnak pár napja, hogy írt vlm velünk azonos nevű pasi, akit a családunk érdekel, hát nem reagált rá sokat. Azóta meg nem nagyon beszéltünk apuval. Akkor még nem tudtam, mert a srác csak finoman adagolja leveleiben a dolgokat.
Még nem is mondta ki lényegében, hogy mi a helyzet, csak utal rá, hogy rájöjjek ki is ő...
Megáll az eszem. Ez velem történik? :-S
Mindenesetre ne próbáld elfelejteni, és ne is tégy úgy, mintha nem hallottad volna!
Zavart okozhat nálad, az elhallgatott dolog!
Másrészt: egy ismerősöm egész családját kiforgatta a vagyonából egy csaló. A nagybácsi barátja volt, visszatért Amerikából, mutatott papírokat, tudott részleteket, így visszakárpótolta a családi kastélyt, és mindjárt túl is adott rajta, elverte az árát. Mira a család feleszmélt, nem volt semmi.Bottal ütik a nyomát.
Jarj szepen a vegere a dolognak.Nem kell problemat keresni ahol nincs.Lehet,hogy valami teljesen egyszeru dologrol van szo,ha megis mas derulne ki,akkor meg donts ugy,ahogy az a te lelki egyensulyodnak a legjobb.
Vagy a testvered magatartasa valtotta ki benned ezt a bizonytalansagot?
Már biztos vagy benne, hogy nem átverés?
Tényleg ülj le apuddal, és ha ő azt mondja, hogy nem a tesód, akkor nagyon vigyázz az idegennel. Te tudod, hogy apud mennyire szavahihető.
Lehet sima névrokonság a fickóval, vagy csak álnév is.
Azóta nem történt semmi? Érdekel a történeted!
Nem akarok pofátlan kíváncsiskodó lenni, de sokat agyalok, h velem történne ilyen, mit tennék.
Kiderült, hogy valóban eltitkolt tesók, fater előző házasságából. A gyerekek mivel külföldön laktak, nem találkoztak az apjukkal.
Azt hiszem azért tartjuk a kapcsolatot. Sokat agyaltam ezen. Ők végülis vadidegenek, vagy mégsem? Van ennek értelme, miről tudsz beszélgetni egy ismeretklennel, aki a testvéred....:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!