Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a szüleitek egy életen át eltitkoltak dolgokat?
31 éves vagyok, van 2 gyerekem, boldog házasságban élek. Van egy húgom is. A gyermekkorom gyönyörű volt és nagyon szeretem a szüleimet.
Megkeresett a bátyám. Akiről eddig nem is tudtam, hogy létezik. Nem Mo.n él, neki is van egy húga.... A szüleim házassága előtt történt, de azt hiszem, mindketten tudnak róla, nemcsak apám /az ő gyerekei/ és titkolták. Nem kérdeztem rá. Nem tudom mit érzek. Nem tudom mit tegyek... Nem haragudnék a szüleimre, csak nem értem...:-S
Szerintem semmit, nem követtek el olyat, amiért szégyenkezniük kellene.
Pár nap-hét és te is feldolgozod, szerintem és később majd örülni is fogsz, hogy lettek újabb testvéreid. ezt a bizonytalanságot csak most érzed.
Persze és meg is fogom kérdezni, csak nem egyszerű. Igazából azt sem tudom miért keresett meg ez a férfi /a testvérem??!!/. Vagyis az első gonodlatom az volt, hogy ez átverés. Aztán az, hogy mit akarhat. Kárpótlást, elégtételt, pénzt, szétszakítani a családunkat...??
Nem akarok ezzel a kérdéssel élni életem végéig, de jobb nem bolygatni dolgokat.
Miért lenne jobb, nem bolygatni a dolgokat? Pont ugyanazt csinálnád, amit a szüleidnek rósz fel?
És miért feltételezel a testvéredről mindjárt ilyesmit?
Ne majd, hanem menj el apádhoz és beszéld meg vele. Mi a csuda értelme van, hogy magadban mindenféle elméleteket gyártasz?
Nem tudom. Nagyon pozitívan állok mindenkihez és nagyon jóindulató ember vagyok. De ez a dolog elég mélyen érint és elméleteket kell gyártanom, mert csak így érthetem meg.
Ez elég hihetetlen, mint valami hülye fordulat egy hülye sorozatban. És mi van, ha anyám mégsem tudja? Összetörne lelkileg. Akkor inkább "elfelejtem" az egészet.
Apád egy gyenge ember,ha kényelmesebb volt neki "eltemetni"a fiát,mint harcolni érte.(képletesen értem,lehet simán láthatta volna)
Most te is erre készülsz.Ez helytelen.Igenis meg kell kérdezni apukádat(nem muszáj anyukád elött)
Azt furcsállom,hogy a bátyád nem mondta el,hogy miért tartja vele a kapcsolatot apád.
Milyen kárpótlást akarna?Gyerektartást,ha nem kapott,már nem kérhet.
Miért ugrasztaná össze a családot?Azt kérte,ezentúl ne állj szóba a szüleiddel?Vagy attól félsz,pont a szüleid állítanának választás elé?Ez megint nem a bátyád sara lenne...
Másik lehetőség:
Lehet annó volt édesapádnak egy barátnője. Aztán szakítottak, és a hölgy elfelejtette közölni, hogy gyere lett.
Van ilyen is, szegénylehet nem is tudja, neki lesz csak nagy meglepetés.
A tesód meg lehet most tudta meg, és szeretné a családját, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!