Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha kiderülne,...

Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a szüleitek egy életen át eltitkoltak dolgokat?

Figyelt kérdés

31 éves vagyok, van 2 gyerekem, boldog házasságban élek. Van egy húgom is. A gyermekkorom gyönyörű volt és nagyon szeretem a szüleimet.

Megkeresett a bátyám. Akiről eddig nem is tudtam, hogy létezik. Nem Mo.n él, neki is van egy húga.... A szüleim házassága előtt történt, de azt hiszem, mindketten tudnak róla, nemcsak apám /az ő gyerekei/ és titkolták. Nem kérdeztem rá. Nem tudom mit érzek. Nem tudom mit tegyek... Nem haragudnék a szüleimre, csak nem értem...:-S

2009. dec. 7. 13:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg. Csak akkor fogod megtudni, találgatni nem érdemes. Viszont apád érveit meghallgatni igen. Annyit gondolom megérdemel.
2009. dec. 7. 13:57
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmit, nem követtek el olyat, amiért szégyenkezniük kellene.

Pár nap-hét és te is feldolgozod, szerintem és később majd örülni is fogsz, hogy lettek újabb testvéreid. ezt a bizonytalanságot csak most érzed.

2009. dec. 7. 13:59
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg nagyon rossz volt a kapcsolat az apukád és a féltesód anyukája között, lehet hogy nem is engedte hogy látogassa a gyerekét, és lehet hogy külföldön élt a gyerekkel, tehát nagyon macerás lett volna kiharcolni a dolgokat, ezért hagyta. De kérdezd meg a szüleidet, majd mondanak valamit.
2009. dec. 7. 14:01
 4/20 A kérdező kommentje:

Persze és meg is fogom kérdezni, csak nem egyszerű. Igazából azt sem tudom miért keresett meg ez a férfi /a testvérem??!!/. Vagyis az első gonodlatom az volt, hogy ez átverés. Aztán az, hogy mit akarhat. Kárpótlást, elégtételt, pénzt, szétszakítani a családunkat...??

Nem akarok ezzel a kérdéssel élni életem végéig, de jobb nem bolygatni dolgokat.

2009. dec. 7. 14:02
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne jobb, nem bolygatni a dolgokat? Pont ugyanazt csinálnád, amit a szüleidnek rósz fel?

És miért feltételezel a testvéredről mindjárt ilyesmit?

Ne majd, hanem menj el apádhoz és beszéld meg vele. Mi a csuda értelme van, hogy magadban mindenféle elméleteket gyártasz?

2009. dec. 7. 14:05
 6/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Nagyon pozitívan állok mindenkihez és nagyon jóindulató ember vagyok. De ez a dolog elég mélyen érint és elméleteket kell gyártanom, mert csak így érthetem meg.

Ez elég hihetetlen, mint valami hülye fordulat egy hülye sorozatban. És mi van, ha anyám mégsem tudja? Összetörne lelkileg. Akkor inkább "elfelejtem" az egészet.

2009. dec. 7. 14:11
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
hivd el apádat egy sörre, vagy valahová kettesben és kérdezz rá, jo ha tudja mert mi van ha őt is felkeresi???? és anyud tényleg nem tudja akkor igazi balhé lesz. mindenképp tisztáznám.
2009. dec. 7. 14:17
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Valahonnan csak megtudta a tesód, hogy Te létezel és hogy hol vagy fellelhető. Ennek legvalószínűbb forrása az apukád. Beszélj vele minél előbb és előtte lehetőleg ne agyalj rajta sokat, mert a furcsa érzések érdekes dolgokat tudnak művelni az ember fantáziájával, ami nem éppen jön jól most neked.
2009. dec. 7. 14:21
 9/20 anonim ***** válasza:
86%

Apád egy gyenge ember,ha kényelmesebb volt neki "eltemetni"a fiát,mint harcolni érte.(képletesen értem,lehet simán láthatta volna)

Most te is erre készülsz.Ez helytelen.Igenis meg kell kérdezni apukádat(nem muszáj anyukád elött)

Azt furcsállom,hogy a bátyád nem mondta el,hogy miért tartja vele a kapcsolatot apád.

Milyen kárpótlást akarna?Gyerektartást,ha nem kapott,már nem kérhet.

Miért ugrasztaná össze a családot?Azt kérte,ezentúl ne állj szóba a szüleiddel?Vagy attól félsz,pont a szüleid állítanának választás elé?Ez megint nem a bátyád sara lenne...

2009. dec. 7. 14:21
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Másik lehetőség:

Lehet annó volt édesapádnak egy barátnője. Aztán szakítottak, és a hölgy elfelejtette közölni, hogy gyere lett.

Van ilyen is, szegénylehet nem is tudja, neki lesz csak nagy meglepetés.

A tesód meg lehet most tudta meg, és szeretné a családját, ennyi.

2009. dec. 7. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!