Miért gondolkodik így sok nő? Mi ennek az oka? Hogyan képesek tönkretenni a saját gyerekük életét?
Olvastam ezt a kérdést, és enyhén felháborodtam. (NEM provokációnak írtam ki a kérdést, de tényleg érdekel)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Azért vagyok erre kíváncsi, mert a környezetemben nem 1 ilyen nő van. Nem egy ment közülük hozzá alkoholistához, vagy szült neki gyereket, mert meg voltak róla győződve, hogy "majd a baba miatt úgyis megváltozik". És utána folyamatosan azt láttam, hogy az évek során tönkrementek idegileg, a gyerek depressziós lett, ezek a nők meg sírtak össze-vissza, és kérdezgették maguktól, hogy "hol ronthattam el?".
Az meg már még rosszabb, ha az anyuka is inni kezd a férje mellett.
MIÉRT? Hogyan lehet így gondolkodni? Mert a hormonokra nem fogható ez, mert ilyenkor még nem volt egyik sem terhes (az ismertségi körömből kiindulva), mégis szültek egy alkesznek egy babát, és képtelenek elfogadni, hogy nem fog megváltozni a férfi, pedig mindenki elmondta ezt nekik.
Nálatok volt ilyen? Hogyan lehetséges így gondolkodni? Bocsánat a kirohanásomért, csak az én apám is alkesz volt, bár igaz, 10 éves lehettem amikor belekerült az alkohol fogságába, de nagyon jól tudom, hogy milyen szörnyű egy alkoholista mellett felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!