Ti jártok temetőbe? Milyen gyakran? Mit gondoltok erről?
Nekem anyukám halt meg már 10éve, de nagyon ritkán járok ki a temetőbe. Nem csak akkor gondolok rá, ha kimegyek a temetőbe, miért ítél el a család, ha nem megyek? Nem azt mondom, hogy egyszer sem voltam, néha kimegyek, egy évben maximum 4-szer. Ettől rossz ember vagyok, tényleg?
23/L
Egy távoli rokonom anyukája 10 éve ment el. Azóta nem volt kint a sírjánál. Felelősségteljes, komoly, családos ember lett közben, feleséggel, gyönyörű, egészséges gyerekkel.
De ha kimenne a sírhoz, vagy ha erőszakkal kivinnék, szó szerint ott szakadna meg a szíve.
Nem vagy rossz ember. Tényleg nem.
Nekem a nagyszüleim haltak meg, mind a négyen. Mindegyiküket hamvasztották, és urnába kerültek. Fent vannak a padláson itt a házban:) nincsenek messze. Szóval én nem járok ki temetőbe.
Anyósomat kísértük ki egyszer a férjemmel, a férjem édesapjához ment ki. Én nem is ismertem a bácsit, de olyan sírhatnék jött rám...mikor láttam hogy anyós ott áll a férje sírjánál...eszembe jutott mi lenne ha nekem kéne elviselnem a férjem halálát...és majdnem elbőgtem magam... nem volt kellemes élmény. Azóta nem voltam.
Nem az a fontos, hogy kijársz, vagy nem jársz. A lényeg az, hogy sosem fogod elfelejteni a szeretteidet, hiába haltak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!