Ti hogy reagálnátok? A párom azonnal gyereket akar.
Figyelt kérdés
Párom 46 éves, a megismerkedésünkkor elmondta, hogy ő nagyon szeretett volna gyereket, de mivel nem jött össze ezért már nem akar. Én ezt megértettem és el is fogadtam. Tegnap este közölte, hogy ő gyereket akar és hagyjam abba a fogamzásgátló szedését. Se köpni se nyelni nem tudtam, nem tudom mit tegyek, hiszen eddig nem akart gyereket. Ti a helyemben hogy cselekednétek?2014. febr. 4. 16:37
21/28 anonim válasza:
16-os: Én - veled és sok más emberrel ellentétben - nagyon jól és igen mélyen ismerem az emberi lelket. Tévedés azt hinni, hogy általánosítok, és butaság lepontozni - de ha te ebben elled a kedved, akkor tedd azt.
22/28 A kérdező kommentje:
Akkora hülyeséget írtál mint ez az ország!
2014. febr. 4. 18:32
23/28 anonim válasza:
Itt szerintem nem azzal van a baj, hogy akar-e gyereket vagy nem, hanem hogy bunkó mód úgy jelentette ki, hogy akkor most gyerek lesz, mintha a nőnek beleszólása sem lenne, csak tegye, amit mondanak neki. Ez viszont baj. Lehet, hogy itt a pasi sokkal idősebb, de attól még egy párról beszélünk, ami elvileg két felnőtt, cselekvőképes embert jelent, nem egy főnököt, meg egy szolgálót, akinek nincs szava. Ráadásul neki a gyerekcsinálás kellemesebb része jut, nem ő fog meghízni-hányni-csíkosodni-szülni-szoptatni-stb.
24/28 anonim válasza:
"0 alatt és 40 felett már senki ne válaljon gyereket.
25/28 anonim válasza:
Ha otthon marad a gyerekkel, akkor azonnal meg is termékenyülök.
Mert tök könnyű úgy gyereket vállalni, hogy te csak eljársz munkába, aztán hazajössz, ott meg csak döglessz, játszol egy fél órát a gyerekkel, amíg nem bőg és nem szarja össze magát, aztán meg pánikban nyomod vissza az anyja kezébe, hogy elromlott.
26/28 anonim válasza:
Előző, sajnálom hogy neked ilyen férj jutott.
27/28 anonim válasza:
Előző, nincs férjem, de köszönöm az aggódást.
28/28 anonim válasza:
Alaposan mérlegeld,milyen embernek ismerted meg a párodat.Egy év tapasztalata alapján már megtudod ítélni,mennyire megbízható és stabil társ áll melletted,ennek fényében gondold át a dolgokat.Egy hosszas beszélgetést kettesben még mindenképpen megér a dolog.Szerintem ha te érettnek érzed magad az anyaságra,szeretitek egymást,akkor miután simán elképzelhető,hogy a kapcsolatotok alatt megerősödött a párodban a vágy,nem kéne haboznod.Viszont ezt ti tudjátok,beszéljétek még egyszer át.Ha felkészült vagy,kár húzni az időt,ha nem,kár ebben a kapcsolatban maradnod,elodázva még a dolgot hosszú évekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!