Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy reagálnátok? A párom...

Ti hogy reagálnátok? A párom azonnal gyereket akar.

Figyelt kérdés
Párom 46 éves, a megismerkedésünkkor elmondta, hogy ő nagyon szeretett volna gyereket, de mivel nem jött össze ezért már nem akar. Én ezt megértettem és el is fogadtam. Tegnap este közölte, hogy ő gyereket akar és hagyjam abba a fogamzásgátló szedését. Se köpni se nyelni nem tudtam, nem tudom mit tegyek, hiszen eddig nem akart gyereket. Ti a helyemben hogy cselekednétek?
2014. febr. 4. 16:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
76%
Ne vállalj gyereket, hiszen ő is ilyen lesz, mint te!!! A közvélemény fogja majd eldönteni, hogy lesz-é unokád!
2014. febr. 4. 17:04
 12/28 A kérdező kommentje:
Lassan egy éve vagyunk együtt. Engem meglepett a döntése tegnap és gondolkodási időt kértem.
2014. febr. 4. 17:09
 13/28 anonim ***** válasza:
96%
10-es mondja jól. Megismerkedésetekkor még nem voltatok egy pár, jóformán 2 idegen, de most már egy éve bizonyítotok", veled már "összejöhet" neki. Ezen mi a különös?
2014. febr. 4. 17:17
 14/28 anonim ***** válasza:
55%

Azt tudod, ugye, hogy hívják ezt? KAPUZÁRÁSI PÁNIK.

Az ilyen férfiak szoktak "azonnal gyereket akarni" és utána mindent a nőre hagyni.

Én a helyedben leülnék és megbeszélném a pasival, hogy mégis hogy képzelte ezt. Ez nem úgy van, hogy ő eldöntötte, hogy ő azonnal gyereket akar, hanem úgy, hogy ő szeretne ÉS megkérdezi, hogy te vállalod-e? Értsd: te is akarod-e?

A gyerek nem játékszer! Egy gyereknek apa kell és anya, biztonság és szeretet - minden más másodlagos. Nem látom megbízhatónak és stabilnak a párodat (pláne, ha még el sem vett), és ha 46 éves koráig nem akart gyereket, akkor valójában ő nem is akar. Valami kattant az agyában: pl. osztálytalálkozó lesz, és csak neki nincs kölyke. Az egyik ismerősöm így vett el hirtelen egy nálánál 15-20 évvel fitalabb libát, akinek azonnal összerakott egy gyereket - most a FB-képei és a bejegyzései tanúsága szerint (a gyerek 2 éves múlt) szívesen visszacsinálná az egészet.

Vagy merevedési zavarai vannak, csak még titkolja előtted is, és megijedt, hogy hamarosan megvénül és impó lesz. Vagy valakivel rivalizálni akar (testvér, rokon stb.), vagy anyuka találta ki, hogy unoka kell, de most!

Egy biztos: ez nem normális, felelősségteljes, felnőtt viselkedés. Nem való apának.

Engem is kérdeztél (én jól ismerem az emberi lelket): személy szerint én fognám a motyómat és költöznék vagy ha az én lakásomban lakik, akkor kirúgnám, hogy a lába se érné a földet.

2014. febr. 4. 17:18
 15/28 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, te ismered a párod. Lehet már régóta őrli magát, csak most hirtelen kitört belőle. Itt egyik válaszolóra se lehet 100%-ig támaszkodni. Honnan tudná egy tök idegen, hogy nem lenne jó apa? Nem ismerjük mi zajlik a lelkében. Üljetek le komolyan megbeszélni, erre semmilyen más megoldás nincs.
2014. febr. 4. 17:23
 16/28 anonim ***** válasza:
79%
17:18, amit pedig te csinálsz, azt úgy hívják, hogy általánosítás. Nem is ismered azt az embert, csak a párja 1-2 mondatos leírásából tudsz a létezéséről. Igazán nagyon ismerheted a lelkét tényleg. Értőolvasást sem ártana gyakorolni, ugyanis nem arról van szó, hogy a pasas 46 éves koráig nem akart gyereket, hanem pont hogy akart volna, csak nem jött össze (ki tudja, miért? talán az előző barátnői nem akartak vagy nem tudtak, esetleg anyagi helyzet miatt, és még ezer oka lehetett, ki vagy te, hogy elítéled, mikor nem tudsz róla semmit?), ezért lemondott róla.
2014. febr. 4. 17:29
 17/28 A kérdező kommentje:
Ő fiatalabb korában szeretett volna gyereket csak az egyik élettársa hármat is elvetett. Akkor döntött úgy, hogy neki elege van és lemond a gyerekről.
2014. febr. 4. 17:31
 18/28 anonim ***** válasza:
82%
Te mit szeretnél? Mikor szeretnél gyereket? Ha 1-2 éven belül, akkor biztosan ő is tud addig várni. Ha csak 5-10 év múlva, akkor meg érthető, ha nem várna addig. Az nem derült ki, ha jól látom, hogy te hány éves vagy.
2014. febr. 4. 17:33
 19/28 anonim ***** válasza:
56%
Esetleg feleségül előtte nem akar venni? Nehogy béranya legyél.
2014. febr. 4. 17:33
 20/28 anonim ***** válasza:
18%
Hàzassàggal nem lehet béranya bas.zod? Elvàlàs nem létezik? Hova hàzasodjom màr 50 évesen? Akkor màr rég tudja az ember hogy nem az a lényeg.
2014. febr. 4. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!