Ti hogy reagálnátok? A párom azonnal gyereket akar.
Azt tudod, ugye, hogy hívják ezt? KAPUZÁRÁSI PÁNIK.
Az ilyen férfiak szoktak "azonnal gyereket akarni" és utána mindent a nőre hagyni.
Én a helyedben leülnék és megbeszélném a pasival, hogy mégis hogy képzelte ezt. Ez nem úgy van, hogy ő eldöntötte, hogy ő azonnal gyereket akar, hanem úgy, hogy ő szeretne ÉS megkérdezi, hogy te vállalod-e? Értsd: te is akarod-e?
A gyerek nem játékszer! Egy gyereknek apa kell és anya, biztonság és szeretet - minden más másodlagos. Nem látom megbízhatónak és stabilnak a párodat (pláne, ha még el sem vett), és ha 46 éves koráig nem akart gyereket, akkor valójában ő nem is akar. Valami kattant az agyában: pl. osztálytalálkozó lesz, és csak neki nincs kölyke. Az egyik ismerősöm így vett el hirtelen egy nálánál 15-20 évvel fitalabb libát, akinek azonnal összerakott egy gyereket - most a FB-képei és a bejegyzései tanúsága szerint (a gyerek 2 éves múlt) szívesen visszacsinálná az egészet.
Vagy merevedési zavarai vannak, csak még titkolja előtted is, és megijedt, hogy hamarosan megvénül és impó lesz. Vagy valakivel rivalizálni akar (testvér, rokon stb.), vagy anyuka találta ki, hogy unoka kell, de most!
Egy biztos: ez nem normális, felelősségteljes, felnőtt viselkedés. Nem való apának.
Engem is kérdeztél (én jól ismerem az emberi lelket): személy szerint én fognám a motyómat és költöznék vagy ha az én lakásomban lakik, akkor kirúgnám, hogy a lába se érné a földet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!