Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy rendbe...

Mit tegyek, hogy rendbe jöjjön minden? 9 éve vagyok együtt a párommal. Van két fiunk, és eddig minden ok volt köztünk. De az elmúlt fél évben én mindent tönkre teszek, tettem.

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen viselem,hogy mivel még csak egy éves a kisebbik fiam,így nincs saját életem.A férjem sokat dolgozik,és tényleg jó férj,apa,de nekem ez sem elég!Mindenbe belekötök,semmi nem jó,amit tesz,pedig imádom.

Viszont sokat vagyok egyedül a fiukkal,míg ő ha teheti,akkor kimegy a műhelybe,van egy jó barátnője(tényleg csak barát!)akivel szívesen dumálgat,sms-ezget,rögtön ugrik ha valakinek segítség kell.

Én pedig féltékeny vagyok arra az életére,pedig régen nem voltam ilyen.Egyszerűen kezdek kiborulni,néha már ugy érzem,jobb lenne elmenekülni,de nem szeretném elveszíteni!Mit tegyek,hogy tudnék megváltozni?

2009. dec. 6. 17:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm a választ! Én nem adom fel,legalábbis még nem,de nem tudom,hogy a férjem vajon akarja e még megmenteni a házzaságunkat. Remélem ad még egy esélyt nekem,és tényleg szeret annyira,hogy rendbe lehessen hozni.De ha nem megy,akkor kénytelen leszek lépni,mert még a gyerekek miatt sem érdemes úgy együtt élni valakivel,hogy csak "öljük" egymást
2009. dec. 7. 10:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia! KÖZÖS PROGRAM! Csodákra képes! Majdnem belecsúsztam én is ebbe, de fel kellett forgatnom az életünket, hogy ne dilizzek be. Ha csak 1 óránk van közös séta, ha több idő ( hétvége) étterem, családlátogatás, távolabbi cukrászda, kirándulások...Min. havi 1x vigyázzon a párod a gyerekekre, Te meg egyedül tedd,ami kikapcsol ( nekem sport - a feszkót is levezeti:) ) Ne szólogass be, ne sárkánykodj, ne veszitsd el! NYugodj meg, és szervezz!

Sok sikert! Még semmi sincs veszve!

2009. dec. 7. 14:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi!:) Remélem sikerül helyre hozni a dolgokat!
2009. dec. 7. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!