Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy a barátomnál szeretnék aludni?
20 éves lány vagyok, több mint egy éve van barátom, akit anyukám is ismer és kedvel is. A szex sem tabutéma köztünk, de leginkább a fogamzásgátlásról szoktunk beszélgetni.
Viszont nem nézi jó szemmel, ha együtt akarunk aludni... Mindig trükközni kell, hogy pl. koncert van, és nem tudok éjjel hazajönni (másik városban lakik). Hogyan tudnám vele elfogadtatni, hogy nekünk erre is szükségünk lenne? Ő nem ért meg, mert 15 éve szingli, és egyedül nevel(t) engem; a szex számára valami "alantas" dolog... :S
Köszi a válaszokat!
Sajnos elköltözni egyelőre nem tudok, továbbra sem vagyok "önfenntartó". A hétvégi vacsorát is vissza kellett utasítanom, mert ott aludtam volna a barátomnál... :S Nem tehetem meg, hogy "fellázadok", mert sajnos anyukám nagyon sokáig elvan teljesen egyedül, úgy, hogy nem is szól hozzám, és tudja jól, hogy én ezt nem bírom, és úgyis elismerem inkább, hogy neki van igaza...
Beszéltem a párommal, szerencsére ő 2 év múlva végez, úgyhogy akkor talán megengedhetünk majd magunknak egy közös albérletet. Addig meg nincs mit tenni. :(
Fius anyuka vagyok,de tudom és helyeslem,hogy gyermekeim
élik a maguk életét.Kilányom ne hazudjál anyukádnak, mond meg bátran szeretem a bárátomat és vele akarok aludni és ezért nem fogok éjjel hazajönni!Hidd el tudja Ő,hogy miért nem jön haza az Ő lánya!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!