Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg anyukámnak,...

Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy a barátomnál szeretnék aludni?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, több mint egy éve van barátom, akit anyukám is ismer és kedvel is. A szex sem tabutéma köztünk, de leginkább a fogamzásgátlásról szoktunk beszélgetni.

Viszont nem nézi jó szemmel, ha együtt akarunk aludni... Mindig trükközni kell, hogy pl. koncert van, és nem tudok éjjel hazajönni (másik városban lakik). Hogyan tudnám vele elfogadtatni, hogy nekünk erre is szükségünk lenne? Ő nem ért meg, mert 15 éve szingli, és egyedül nevel(t) engem; a szex számára valami "alantas" dolog... :S

2008. júl. 18. 21:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem állj a sarkadra és közöld édesanyáddal a döntésedet, miszerint vannak testi vágyaid, és ez normális. Megér egy kis duzzogást. Nem fog ez olyan sokáig tartani. Én is anya vagyok, nem tudunk a gyerekünkre igazán haragudni, esetleg nem értjük néha őket. Csak hadd duzzogjon. Aki megharagszik az majd megbékül. Jó szexelést.
2008. júl. 19. 17:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
én is 20vagyok,ahogy befejeztem a sulit,18évesen elkölöztem.Apu duzzogott 1 hétig,mára sokkal jobb a kapcsolatunk mint előtte.ők soha nem engedték,h a barátom ottaludjon.inkább én aludhattam ott.nehéz helyzet az igaz.de a saját önzősége miatt nem lehet ilyen veled,nem sajátíthat ki magának.nehezen fogsz tudni elköltözni.Csak nehogy befordulj miatta.ezt ugy bírom,ahhoz nem kell együttaludni,h terhes legyél!és gondolom ha elköltözöl nem az lesz az első dolgod,hanem,h élni fogsz!
2008. júl. 20. 14:40
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Sajnos elköltözni egyelőre nem tudok, továbbra sem vagyok "önfenntartó". A hétvégi vacsorát is vissza kellett utasítanom, mert ott aludtam volna a barátomnál... :S Nem tehetem meg, hogy "fellázadok", mert sajnos anyukám nagyon sokáig elvan teljesen egyedül, úgy, hogy nem is szól hozzám, és tudja jól, hogy én ezt nem bírom, és úgyis elismerem inkább, hogy neki van igaza...

Beszéltem a párommal, szerencsére ő 2 év múlva végez, úgyhogy akkor talán megengedhetünk majd magunknak egy közös albérletet. Addig meg nincs mit tenni. :(

2008. júl. 20. 19:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
meg kell értenie, közöld vele, hogy ma a barátodnál alszol, majd holnap jössz. persze mindezt kedvesen, de ha ellenkezik vagy valami, ne mondj semmit, csak mosolyogj kedvesen és mondd meg neki, hogy hiányzik. aztán menj szépen át a barátodhoz:) majd hozzászokik, nem uralkodhat rajtad.
2008. júl. 21. 19:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Fius anyuka vagyok,de tudom és helyeslem,hogy gyermekeim

élik a maguk életét.Kilányom ne hazudjál anyukádnak, mond meg bátran szeretem a bárátomat és vele akarok aludni és ezért nem fogok éjjel hazajönni!Hidd el tudja Ő,hogy miért nem jön haza az Ő lánya!!

2008. júl. 24. 11:59
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ugyanez volt a helyzet, csak 27 éves voltam. Hát, én megoldottam a szexet, nem kell ahhoz ottalvás. Anyukámmal tök felesleg volt beszélni, ahogy te is írod, bár szerintem nálunk nem volt irigy, csak féltett. A barátommal a falunkban találtunk egy kis albérletet, már mindketten dolgoztunk. Nagyon féltem, hogy mondom el otthon, hogy én is elmegyek az albérletbe. A költözés napján csak annyit mondott, hogy te is mész? Gondolom sejetette, hogy így lesz. Szerencsémre a barátom előtt nem veszekedett. Aztán megvolt az esküvő, terhes lettem, és a bejelentés előtt ugyanúgy féltem, mint régen mikor engedélyt kértem huszonévesen a különböző elmenetelekre. Irtó szerencse, hogy a férjem nagyon megértő volt, mondta, hogy anyu örülni fog a gyereknek. Most már négy éves a kislányom, anyu szeme fénye, és a férjemet is megkedvelte. Ha ezt pár éve valaki elmeséli, hogy ekkorát fordul a dolog, nem hiszem el. Szóval nem biztos, hogy érdemes fejtegetni a hátteret, ha szeretsz valakit, úgyis megtalálod a lehetőséget. Még annyi érdekesség, hogy a húgomnál ugyanez nem állt fenn, ő hazahozta a barátait, és simán eljárt bulikba. Lehet, hogy én csináltam valamit rosszul, de az is lehet, hogy neki már kitaposott útja volt...
2008. júl. 28. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!