Lehetséges-e ilyen módon a házasság?
Párommal (jövő) tavaszra tervezzük az esküvőt. minden nagyon szép meg jó, egyet kivéve. Régen nagy nőcsábász volt a párom. (Most 35 éves) Mondják ezt a haverjai, a húga. Anyukája nem nyilatkozott sokáig, de egyszer csak kihúztam belőle. Volt hogy 2 hetente új lánnyal ment fel hozzájuk. Nagyon szeretem, azt mondja hogy ő is engem, eszébe nem jutna másra nézni, az már a múltja...de én titkon picit kételkedem...Mi van ha hozzámegyek és 2-3 év múlva félrelép, mert hajtja a vére??Vannak itt hasonló lányok, nők akiknek a párjuk, férjük ugyanilyen "háttérrel" jó és hű férj vagy társ lett?
ja, 30/N

Az én párom is ilyen volt,(Én is)de kiélte magát,(én vagyok az első akivel összeköltözött)ma már nem rúgná fel a kapcsolatunkat egy félrek....t,8éve vagyunk együtt,febrban esküvő.
Szóval, IGEN megváltozhat, sok boldogságot!!

A hűség nem szerelem hanem tisztesség dolga!
Azért mert kiszetettem valakiből még nincs jogom megalázni semmibe venni az Ő érzéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!