Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges-e ilyen módon a...

Lehetséges-e ilyen módon a házasság?

Figyelt kérdés

Párommal (jövő) tavaszra tervezzük az esküvőt. minden nagyon szép meg jó, egyet kivéve. Régen nagy nőcsábász volt a párom. (Most 35 éves) Mondják ezt a haverjai, a húga. Anyukája nem nyilatkozott sokáig, de egyszer csak kihúztam belőle. Volt hogy 2 hetente új lánnyal ment fel hozzájuk. Nagyon szeretem, azt mondja hogy ő is engem, eszébe nem jutna másra nézni, az már a múltja...de én titkon picit kételkedem...Mi van ha hozzámegyek és 2-3 év múlva félrelép, mert hajtja a vére??Vannak itt hasonló lányok, nők akiknek a párjuk, férjük ugyanilyen "háttérrel" jó és hű férj vagy társ lett?

ja, 30/N

2009. dec. 6. 09:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%

Az én párom is ilyen volt,(Én is)de kiélte magát,(én vagyok az első akivel összeköltözött)ma már nem rúgná fel a kapcsolatunkat egy félrek....t,8éve vagyunk együtt,febrban esküvő.

Szóval, IGEN megváltozhat, sok boldogságot!!

2009. dec. 6. 10:51
 12/14 anonim ***** válasza:
93%
Az én férjem is ilyen volt a házasság előtt.Mindenki mondta,hogy ne menjek hozzá.30 éve vagyunk együtt,eszébe nem jutott soha.És ez biztos.
2009. dec. 6. 10:53
 13/14 A kérdező kommentje:
köszi mkinek, akkor már nincsenek is "ferde" gondolataim:)
2009. dec. 6. 11:04
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A hűség nem szerelem hanem tisztesség dolga!

Azért mert kiszetettem valakiből még nincs jogom megalázni semmibe venni az Ő érzéseit.

2009. dec. 6. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!