Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges-e ilyen módon a...

Lehetséges-e ilyen módon a házasság?

Figyelt kérdés

Párommal (jövő) tavaszra tervezzük az esküvőt. minden nagyon szép meg jó, egyet kivéve. Régen nagy nőcsábász volt a párom. (Most 35 éves) Mondják ezt a haverjai, a húga. Anyukája nem nyilatkozott sokáig, de egyszer csak kihúztam belőle. Volt hogy 2 hetente új lánnyal ment fel hozzájuk. Nagyon szeretem, azt mondja hogy ő is engem, eszébe nem jutna másra nézni, az már a múltja...de én titkon picit kételkedem...Mi van ha hozzámegyek és 2-3 év múlva félrelép, mert hajtja a vére??Vannak itt hasonló lányok, nők akiknek a párjuk, férjük ugyanilyen "háttérrel" jó és hű férj vagy társ lett?

ja, 30/N

2009. dec. 6. 09:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
igen, az én párom is ilyen volt. mert nem találta a helyét és el volt keseredve. tényleg csak néhány hétig tudott együttlenni vkivel. végén már a haverját költöztette magához, hogy ne legyen magányos, mert csak hülye k....kat sikerül kifognia és egyiket se tudja komolyan venni. éééés akkor jöttem én.. szinte rögtön hozzáköltöztem, együtt járunk mindenhová, imádjuk egymást és már tervezzük a babát:) 2 éve tart
2009. dec. 6. 09:46
 2/14 anonim ***** válasza:
87%

Az én párom is ilyen...VOLT.

Szóval nyugi.

Sőt, én is majdnem ilyen VOLTAM :))

2009. dec. 6. 09:48
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
ha egy nőcsábász már ott tart, hogy megkéri a kezed, akkor biztosan komolyan gondolja, mert az ilyen nem szokta :) szóval nyugi
2009. dec. 6. 09:50
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Az én barátom is ilyen volt korábban, de azt mondja, hogy az igaz szerelem (én) megváltoztatta, és teljesen megváltozott pozitív irányba:)
2009. dec. 6. 10:03
 5/14 A kérdező kommentje:
ezekszerint egy "jóakaró" barátnőm meg ellenem6ünk mondja, hogy neki az ex pasija volt ilyen, fűt fát megígért, már az eljegyzésen is túl voltak, tervezték az esküvőt, családot...erre 1x véletlenül meglátta egy másik csajjal összeborulva... kitette a szűrét , a pasi utána 1 hónapig könyörgött meg fogadkozott, hogy már rég kidobta a másik csajt... összejöttek megint, aztán esküvő előtt 2 héttel egy sms buktatta le a srácot...:S
2009. dec. 6. 10:09
 6/14 anonim ***** válasza:
83%

Igen,sajnos benne van a pakliban,hogy megcsal bármikor,hiába nyugtatnak itt téged,ezek a pasik nagyon rafináltak.Köss vele szerződést,ha megcsalás miatt mentek szét,akkor minden a tiéd amiért addig ketten megdolgoztatok.Ha annyira biztos az érzelmeiben belemegy.

De ha a magam szemszögéből nézem,ilyen bizalmatlanul nem házasodtam volna,persze tudom van rá okod,de akkor sem.

2009. dec. 6. 10:25
 7/14 anonim ***** válasza:
94%

A fiatalság dolga, hogy falja a lányokat. Pont ez a jó. Már "kiélte" magát, megnyugodhat.Afrikában, van ahol a 15-25 éves férfiak külön faluban laknak, oda szökdösnek a lányok is, és jól kimulatják magukat. De ha megnősül, haza költözik, akkor már nem tart a többi fiatalemberrel, megkomolyodik. 25 vagy 30 évesen.

Az exférjem kevés lánnyal járt, korán nősült, és 40 évesen jutott eszébe, hogy ő még nem is élt. A mostani kedvesem sok lánnyal járt, váltogatta öket, vagy futtatta együtt...sokáig. Aztán megnősült, és soha többet nem nézett másra. Csak az asszonyka, aki 10 évvel fiatalabb volt..így elváltak. Most együtt vagyunk, és együtt is maradunk. Mára már tudjuk, hogy nem kell más!

http://www.youtube.com/watch?v=dMmzFGiwudQ

2009. dec. 6. 10:28
 8/14 anonim ***** válasza:
80%

"ha egy nőcsábász már ott tart, hogy megkéri a kezed, akkor biztosan komolyan gondolja, mert az ilyen nem szokta :) szóval nyugi"

Ez a tuti válasz!

Ne morfondírozz ezen! A párod nem egy beteges megcsaló! Csak válogatott, ahogy kell, fiatalon! A barátnődé egy hazudozó. Az más eset.

"

2009. dec. 6. 10:30
 9/14 anonim ***** válasza:
96%

Két hetente új lánnyal ment! Lezárta a régit! Nem csalta meg, hanem lecserélte. Innen látszik, hogy nem egy beteges csaló.

Biztosíték semmire nincs.Az alamuszi nyuszi ugrik legnagyobbat!

2009. dec. 6. 10:31
 10/14 anonim ***** válasza:
86%

Van ilyen! Szerelemnek nevezik. Eddig keresett, s most negtalált. Te kellessz neki!

Ideteszem neked lágyabban is: " http://www.youtube.com/watch?v=WNeVLZoDedo&feature=related&q..

2009. dec. 6. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!