Hogy nem lehet megérteni, hogy nekünk nem a pénz az első?
A férjem gazdag családból származik, de mi magunk közepes anyagi helyzetben vagyunk ( a bevételünk olyan 200-220 ezer Ft havonta) Van egy kisfiunk is, aki most egy éves. A férjem kapott volna egy állást Wembleyben, ahol 1900 eurót kapott volna+ juttatások, de elutasította, mert szereti a munkahelyét, és velünk akar lenni.
A szülei azóta folyton szidják, hogy csóró életet akar a fiának, meg minden, meg hogy mindig a s3ggemben akar lenni. Hiába mondjuk nekik, hogy jól megélünk, és a lényeg, hogy együtt lehessünk...
#9-es, semmit sem tudsz egyik munkahelyről sem, úgyhogy ne vonj le következtetéseket. Én itthon dolgozom, és képzeld betonbiztos munkahelyem van. Persze, mondhatod, hogy csak én érzem úgy, de nem. Ha olyanom van még a főnököt is elküldhetem a p*csába, aztán fél óra múlva együtt röhögünk rajta. Két esetben rúgnának ki: ha nekiállnék lopni, vagy ha felgyújtanám a helyet. Egyiket sem tervezem.
Amúgy is erős a gyanúm, hogy külföldön ha leépítés van, akkor elsőnek a vendégmunkást zavarják el.
Ha jól kijöttök a pénzből, akkor szerintem felesleges belemenni egy távkapcsolat dologba, mert az sem a gyereknek sem a párnak nem tesz jót. Szóval ha nem kényszerhelyzet, akkor nem érdemes, tehát jól döntöttetek.
Viszont azzal vitatkoznék, hogy közepes az anyagi helyzetetek. Alacsonyabb mint a magyar átlag. Tehát átlagon aluli az anyagi helyzetetek (ez adódhat abból hogy fiatalok vagytok mondjuk, és idővel javulhat, de ettől függetlenül..). Az 1900 eurós fizetés pedig eléggé alacsony, ha UK Wembleyre gondolunk mindketten. Szintén átlagon aluli fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!