Tényleg 286. 000 ft lesz januártól a szülési pénz az első gyerek után?
Figyelt kérdés
2013. dec. 16. 14:57
1/9 anonim válasza:
Nem, a törvénynek ezt a részét nem szavazták marad. Marad a 65e körüli összeg.
3/9 anonim válasza:
Nem lett belőle semmi, gyed extra lett helyette.
4/9 anonim válasza:
Szerencsére nem!! Jól néznénk ki!
5/9 anonim válasza:
NEEEEEEEM!!!!!! 100. ilyen kérdés.
6/9 anonim válasza:
Most komolyan, ezt hol hallottad? A válasz persze a nem!
7/9 anonim válasza:
Nem tudom,hogy lesz-e belőle valami,bár Én nem bánnám,mert Májusra várjuk a picit,és nem jönne rosszul az a pénz,de komolyan nem értem,hogy mások mért örülnek neki,hogyha nem lesz megemelve annyira,miért fáj az nekik,ha mi már többet kapnánk?Nem értem.
8/9 anonim válasza:
Azért mert ez is egy alanyi jogon járó segély a semmire. Az is megkapja aki életében nem dolgozót,nem adózót. Azért viszik el az emberek fizetésének 30%minden hónapban mert ezeket fent kell tartani.Valahogy én sem vágyok arra,hogy másokat tartsak el, akik a napot lopják,meg max szülni tudnak.
9/9 anonim válasza:
Azért nem örülnék neki, mert statisztika mutatta ki,hogy az eddigi 65 ezres anyaságit a szülők nagyobb százaléka másra költötte, másrészt mindenki, főleg kisebbségiek egyből nekiállnának szülni! Olyan is, akinek ezen az összegen kívül csak a kopasz feneke van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!