Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha rájönnél, hogy...

Mit tennél, ha rájönnél, hogy csak egy kaland voltál annak, akiért elhagytad a férjed?

Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 10:16
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
76%

Hadd ne sajnaljam mar a kerdezot!

"Nem ment volna tönkre a kapcsolatunk magától, én úgy gondolom, csak szerelmes lettem, mint egy kislány."

Becsapva???

Miert lett becsapva? Az erzeseiert senki nem vallal felelosseget. A kerdezo rohadtul nem, de a szereton szamon kerned? A szereto sem akar az erzeseiert felelosseget vallani. Egyszeruen elmult a szerelem. Pontosan annyira, mint a felesegnek a ferj irant. Nesze Kerdezo! Emesztgesd!

2014. jan. 30. 12:02
 22/63 anonim ***** válasza:
100%
Ez szívás. Hát semmiképp nem könyörögném magam vissza, mert ha szerelmes tudtam lenni egy masikba, akkor nem voltam szerelmes a ferjembe. Hasonlo helyzetben vagyok. Egy éves kapcsolatból mint egy kislány szerelmes lettem egy olyanba, aki konkrétan azt mondta, h érte nem érdemes elhagynom a barátom, ő nagyon szemét tud lenni a nőkkel
2014. jan. 30. 12:09
 23/63 A kérdező kommentje:
Igen, neki is van családja, de ők nem tudják, hogy mi történt, ők jól jártak, csak mi mentünk tönkre.
2014. jan. 30. 12:11
 24/63 anonim ***** válasza:
47%

Ne legyél már ilyen szigoru!Amikor valaki szerelembe esik, lehet sohasem érezte azt az érzést.Honnan tudod, hogy szerelmes volt -e a férjébe, mert van olyan, hogy azt hisszük, hogy szerelmesek vagyunk és minden OK, és közben az telejesen más érzés.

En sajnálom a kérdezõt valami ok volt arra, hogy ezt tegye.Viszont ráfizetett, de még az sem biztos.

2014. jan. 30. 12:12
 25/63 anonim ***** válasza:
28%
Én szívből kívánom neked hogy összeverve rohadj meg egy erdő mélyén:)
2014. jan. 30. 12:14
 26/63 anonim ***** válasza:
69%

"A szerelem olyan mély és erős érzés, amely által szorosabban kötődünk a másik félhez, mint ha csak csupán szeretetet éreznénk iránta."

[link]

De hogy miert kell "szerelmes" -tehat nem normalis helyzetben levo- allpotban eletbevago donteseket hozni, szamomra ez rejtely.

Ne haragudj Kerdezo, de nem tudom aterezni a problemadat. En csak a ferjedet sajnalom.

Csori urge. Nem csinalt semmit, megis o sziv. Ha visszaengedi akkor is sziv, mert a sajat enkepe csorbul. Ha nem engedi vissza akkor is sziv, mert a kovetkezo feleseget/csaladot osszehozni nem par honap "befektetes".

Vannak gyerekeitek?

2014. jan. 30. 12:17
 27/63 anonim ***** válasza:
46%
Emberek, ne dőljetek már be ennek a mézes-mázas tálalásnak! A szart is sokféleképpen le lehet írni, attól még ugyanúgy szar marad. Ugyanígy a kérdező is egy emberi hulladék.
2014. jan. 30. 12:22
 28/63 anonim ***** válasza:
75%

Én voltam ilyen helyzetben. Örülök neki. Mert nélküle ülnék a dögunalmas házasságomban, mint annyi nő élete végéig.

Így viszont kvázi kaptam egy új esélyt a boldogságra. És ezt már nem fogom elpuskázni.

A "nem rossz" házasság még nem feltétlenül jó!!

2014. jan. 30. 14:14
 29/63 anonim ***** válasza:
59%

28-assal teljesen egyetértek.

Egy jól működő házasságba nem tud belépni egy harmadik fél. Nyilván azért kerested a kalandot, mert nem voltál teljesen boldog a házasságodban.

2014. jan. 30. 14:31
 30/63 anonim ***** válasza:
39%
Még a végén a férj lesz a hibás, beszarok. Feminista libák, lehet innen elhúzni!
2014. jan. 30. 14:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!