Mit tennél, ha rájönnél, hogy csak egy kaland voltál annak, akiért elhagytad a férjed?
Hadd ne sajnaljam mar a kerdezot!
"Nem ment volna tönkre a kapcsolatunk magától, én úgy gondolom, csak szerelmes lettem, mint egy kislány."
Becsapva???
Miert lett becsapva? Az erzeseiert senki nem vallal felelosseget. A kerdezo rohadtul nem, de a szereton szamon kerned? A szereto sem akar az erzeseiert felelosseget vallani. Egyszeruen elmult a szerelem. Pontosan annyira, mint a felesegnek a ferj irant. Nesze Kerdezo! Emesztgesd!
Ne legyél már ilyen szigoru!Amikor valaki szerelembe esik, lehet sohasem érezte azt az érzést.Honnan tudod, hogy szerelmes volt -e a férjébe, mert van olyan, hogy azt hisszük, hogy szerelmesek vagyunk és minden OK, és közben az telejesen más érzés.
En sajnálom a kérdezõt valami ok volt arra, hogy ezt tegye.Viszont ráfizetett, de még az sem biztos.
"A szerelem olyan mély és erős érzés, amely által szorosabban kötődünk a másik félhez, mint ha csak csupán szeretetet éreznénk iránta."
De hogy miert kell "szerelmes" -tehat nem normalis helyzetben levo- allpotban eletbevago donteseket hozni, szamomra ez rejtely.
Ne haragudj Kerdezo, de nem tudom aterezni a problemadat. En csak a ferjedet sajnalom.
Csori urge. Nem csinalt semmit, megis o sziv. Ha visszaengedi akkor is sziv, mert a sajat enkepe csorbul. Ha nem engedi vissza akkor is sziv, mert a kovetkezo feleseget/csaladot osszehozni nem par honap "befektetes".
Vannak gyerekeitek?
Én voltam ilyen helyzetben. Örülök neki. Mert nélküle ülnék a dögunalmas házasságomban, mint annyi nő élete végéig.
Így viszont kvázi kaptam egy új esélyt a boldogságra. És ezt már nem fogom elpuskázni.
A "nem rossz" házasság még nem feltétlenül jó!!
28-assal teljesen egyetértek.
Egy jól működő házasságba nem tud belépni egy harmadik fél. Nyilván azért kerested a kalandot, mert nem voltál teljesen boldog a házasságodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!