Mit tennél, ha rájönnél, hogy csak egy kaland voltál annak, akiért elhagytad a férjed?
Szomorú :(
Ez a két szék közt a pad alá tipikus esete.
Az benne a szomorú, hogy azt írod, hogy egyébként nem voltak problémák közted és a férjed között. Bár azért biztos voltak, ha elhagytad.
Gondolom megbánnám, ami történt, elkeserednék, szégyellném magam.
Attól is függ, hogy a férjednek mit jelentesz az életében. Ha meg tudja neked bocsájtani,akkor nyertes vagy.Szerintem,ha nem volt semmi rossz a házassàgotokban,akkor te nagyon unatkoztál. Egy jó müködõ házasságban ez nem történhet meg csakis akkor ha a férj vagy a feleség nagyon unatkoznak és ki akarnak próbálni valami ujat.
Szereted a férjedet,akkor annyit megérdemel, hogy bocsánatot kérjél tõle.Ha a megcsaláshoz bátor voltál,akkor légy ehhez is bátor.
Ebbõl az esetbõl mindenki tanulhat, mert senki sem tudja elõre, hogy az ámor nyila mikor kapja el!
Amor nyila? A nok tenyleg ilyen egyszeruek, mint a fakocka? Ha valaki szerelmes lesz, akkor borithatja a hazassagot?
Ferfiaknal miert nincs ilyen veszely? Mar komolyan fontolgatom, hogy ratyi legyek!
"Ha valaki szerelmes lesz, akkor borithatja a hazassagot?"
Miért az jobb, ha valaki a házasságát is fenntartja, de közben szeretője is van, vagy alkalmi kapcsolatai?
Egyébként azért, mert a kérdező nő, nemcsak nők tesznek ilyet, hanem ugyanúgy férfiak is.
Azért a férfiak sem szentek, az ebben a történetben szereplő 3. fél sem egy remek úriember.
11:30
Nehogy azt mondd már, hogy a férfiaknál nincs ilyesmi, szerintem sokkal inkább elõfordul a férfiaknál,mint a nõknél.A férfiaknál több esetben akkor történik meg,amikor bizonyitani akarják a férfiasságukat.
Belátnám, hogy ezt megérdemeltem és benne volt a pakliban. Kockáztattam, beszívtam. Mérhetetlenül kibuknék, hogy képes voltam ezt tenni a férjemmel, akivel amúgy nem is voltak problémáink.
Másrészt verném a fejemet a falba. Szerintem a tini és a fiatalkor való arra, hogy ennyire naiv legyen az ember és megéljen ilyeneket. Nagy fellángolások, szerelmek, megcsalások, szakítások, átverések, világfájdalom... Én úgy gondolom ezt bőven kitapasztaltam és tanultam eleget belőle. Ha ennek ellenére még is úgy viselkednék, mint egy szerelmes kis tini és az első szép szóra ugranék más ágyába, akkor igencsak szembe köpném magam.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de megérdemled. Az élet megy tovább, a te döntésed, hogy maradsz a padlón és nyalogatod a sebeidet, avagy felállsz és próbálsz emelt fővel tovább haladni. Talán írj egy levelet a férjednek, amiben őszintén leírod a vele és az esettel kapcsolatos érzéseidet... Az más téma, hogy engem baromira nem hatna meg a helyzet, mert kicsit "ha nincs ló, jó a szamár is" szaga van a helyzetnek. Nem lett az új pasiból világra szóló szerelem, akkor még is csak jó lenne ő is. Na nem...
11:49
Igen én meg,mint feleség oldaláról véleményezem a kérdést.Olyanok is vannak, mint amit te is irtál,de szerintem sokkal kevesebben.
Viszont ez a helyzet sokkal rosszabb, mert a kérdezõ alaposan be lett csapva.
Kérdezõ a pasinak van családja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!