Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak anyukámmal,...

Most mit csináljak anyukámmal, hogy megváltozzon?

Figyelt kérdés
Én 16/L.ővérem ő csak a féltetsvérem, ő 26éves.Anya elsőházasságából van,de a férje meghalt már nagyon régen.És utána jöttem én.A nővérem már kb négy öt éve na barátjáéknál él,tavaly terhes volt,de sajnos elvetélt,rosszul állnak anyagilag,náluk nem dolgozik senki.Sajnos a anya már nem él együtt apuval,és apu kevés gyerektartást fizet,és ez miatt és a tesóm miatt mindig idegeskedik.Minden nap mikor hazajövök a suliból megse kérdez semmit,rögtön a tesómékról van szó..Mindigis a tesóm volt anya kedvence..Mikor én hazajövök se kaja semmi,utána állok neki nálam befűteni,(ő nem is dolgozik sehol),bezzeg ha jön a tesóm mindjárt bevan vásárolva,tb..Neki egy szavába kerül ha kér valamit,nekem hetekig kell várnom..Egy ro.adt göncöm nincsen!:-( Mindig a tesómról van szó,meg a barátja családjáról,most terhes is meg rengeteg dolgo van ott ami nem jól működik..És anya örökké ezekről beszél!Éjjel nappal,meg még kiabál is!...Most mit tegyek ?Már a mama is beszélt vee és nem használ:-(
2009. dec. 5. 14:45
 1/3 A kérdező kommentje:
Én elhiszem hogy bántja sok dolog ami a tesóméknál van ..pl h most terhes és senki nem dolgozik náluk,és anya meg már nemtud több pénzt adni neki,mert ő sem dolgozik,mert egészségügyi problémája van..De ha a tesómnak tud adni,akkor nekem miért nem?De ez a legkevesebb!..Jólenne ha nem beszélne öröké róluk!És akkor elvárja hogy egésznap énis csak erről beszélgessek vele..É meg már nagyon nagyon unom!Az én problémáimat meg nem hallgatja meg senki,pedig az iskolába is kivoltam közösítve!Volt barátom is!!Most szakított velem!!Én ezt kivel beszéljem meg?:-( Ezekről anya nem is tud semmit...Me se hallgatna:-(
2009. dec. 5. 14:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Mindenki önmagát tudja megváltoztatni. Akkor változik meg körülötte is minden.

Úgy tűnik, a mamáddal azért jobban szót értesz.

Mi volt az oka annak, hogy kiközösítettek a suliban? A körülményeid, vagy valami más?

Nyitott vagyok privát üzire, ha gondolod.

2009. dec. 5. 15:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia, irtam egy emailt neked!

Üdv!

2009. dec. 5. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!