Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak az apámmal?

Mit csináljak az apámmal?

Figyelt kérdés

Alapvetően nem rossz apa..tudom,hogy szeret,meg minden.Viszont néha rá jön,és olyankor idegesítő.

Az anyukámmal is ezt csinálja.Például,négyen vagyunk,és akkor anyu vesz 4 csomag csokit,és ö mind a 4-et megeszi.ekkor rászól anyu,hogy az a csoki már a gyerekeké,o pedig el kezd veszekedni,hogy anyu tőle mindent sajnál,meg minden.aztán 1 hétig nem beszélnek egymással.

mit tehetnék??anyu azt mondta,ha apu így folytatja,válás lesz a vége,és ezt nem akarom :(

2009. dec. 5. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Nem lesz válás, nyugi. Nálunk ez ment mindig, még most is megy. Most vagyok 28 éves. :-)

Egyszerűen mohó és pasi, és több kényeztetésre vágyik anyukádtól. Anyumnak jóformán mi léteztünk, mindenben mi voltunk a fontosak. Apu meg így reagálta le, akár tudat alatt is, de itt már ki is lett mondva. Hozd őket össze jobban, anyudnak mondd el, és legyetek figyelmesek apával. :-)

2009. dec. 5. 12:24
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Örülj, hogy van apukád. Mondd anyudnak, hogy becsülje meg, és ha úgy van, csak annyi csokid adjon neki oda, amennyi őt illeti, illetve néha vegyetek csak neki valamit, akkor érezni fogja, hogy foglalkoztok vele. Becsüld meg, amíg van, mert hidd el, utána minden negatív cselekedetedet bánni fogod.
2009. dec. 5. 13:21
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2009. dec. 5. 14:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Kicsit mohó, dehát. Én apukám is ilyen volt, de azért ő mindenben támogatott minket, sok dolgot elintézett nekünk, szóval ez még belefér nála.)
2009. dec. 5. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!