Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Le lehet szoktatni valahogy a...

Le lehet szoktatni valahogy a családot, hogy elszedjék a dolgaimat?

Figyelt kérdés
Valaki használta a fogkefémet, míg nem hoztam be a szobámba, anyu használja a zoknijaimat, én meg tudom különböztetni, neki viszont tetszenek az enyémek, nem lenne akkora gond, ha nem lenne gombás a lába (valami miatt elfertőződött, és már sebes, nem szeretném elkapni), tudják, hogy nem ihatok erősen szénsavas dolgokat, mégis azt isszák meg először, amit én ihatok (tudom, csapvíz, de változatosan iszok dolgokat, víz, üdítő, ha sokáig iszom ugyanazt, a gyomromnak nem esik jól), minden esetre a fagyasztónk teteje tele van szénsavas ásványvízzel, a héten már a második 6-os csomagot vették, és csak egy fogyott, amit én ihatok, abból már alig van, hét közepén vettünk. Ha kölcsönkérnek valamit, nem adják vissza, a leveleimet nem mindig adják át (így csekk befizetéssel is késtem már, pedig nem ők fizetik, én dolgozom azért a pénzért). Igen, dolgozom azon, hogy elköltözzek, most a saját lakás a cél, és néhány hónap múlva sikerülhet, ha az a pénz meg tud maradni, ami még kell (emiatt albérletbe nem mehetek, mert az vinne mindent). Csak addig is jó lenne, ha nem ők háborodnának fel, amikor szólok 1-1 ilyenért, és már nem nagyon van ötletem.
2009. dec. 5. 10:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs más választás, zárd el a szobádban a dolgaidat, vagy egy szekrényedben (már ami nem igényel hűtést, a kulcsot meg magaddal kell hordani. Lehet, észre sem veszik, viszont ha ők szóváteszik, hogy miért van bezéárva egy szekrényed, akkor meg világos, hogy a dolgaidban kutakodnak, ahhoz meg akkor sincs senkinek semmi joga, ha otthon laksz...

Csak emellett arra vigyázz, hogy akkor te se használj semmit az ő dolgaik, közül, mert egyébként nem fair a dolog...

2009. dec. 5. 10:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem szoktam használni, ami nekik kell, van, ami közös használatú dolog (edények, wc-papír...), illetve részben közös használatúak (mosás után első használatig bárki bármelyik törülközőt leveheti a polcról, na, ebből is volt gond, mindig az én törülközőm tűnt el először a fürdőszoba fogasról, vagy használták az enyémet, én meg nem tudtam, és nem értettem, miért lettem gombás intim helyen), a zoknikon keresztül már elkaptam én is anyu gombáját kis mértékben, kenem, de ha visszafertőződök folyamatosan, akkor csak felületes megoldás a kezelés. Sampont és tusfürdőt is külön használok, mert minden mástól bepirosodott a bőröm, néha ezt is elhasználják.

Már van kulcsom a szobámhoz, volt már belőle vita, csak minden itt se fér el, meg persze amit hűteni kell, azt nem hozhatom be.

Elzáráson kívül más ötlet?

2009. dec. 5. 11:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Vedd fel kamerával pl. a hűtőt, meg a fogkefét, vagdos össze egy videóvá! Írd ki cd-re, tartsatok családi dvd-zést! és "véletlen" vetítsed le ezt. berakod a cd-t és kimész mondjuk innivalóért. ők meg majd rájönnek, h. vszínű zavar a helyzet..
2009. dec. 5. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!