Le lehet szoktatni valahogy a családot, hogy elszedjék a dolgaimat?
Ha nincs más választás, zárd el a szobádban a dolgaidat, vagy egy szekrényedben (már ami nem igényel hűtést, a kulcsot meg magaddal kell hordani. Lehet, észre sem veszik, viszont ha ők szóváteszik, hogy miért van bezéárva egy szekrényed, akkor meg világos, hogy a dolgaidban kutakodnak, ahhoz meg akkor sincs senkinek semmi joga, ha otthon laksz...
Csak emellett arra vigyázz, hogy akkor te se használj semmit az ő dolgaik, közül, mert egyébként nem fair a dolog...
Nem szoktam használni, ami nekik kell, van, ami közös használatú dolog (edények, wc-papír...), illetve részben közös használatúak (mosás után első használatig bárki bármelyik törülközőt leveheti a polcról, na, ebből is volt gond, mindig az én törülközőm tűnt el először a fürdőszoba fogasról, vagy használták az enyémet, én meg nem tudtam, és nem értettem, miért lettem gombás intim helyen), a zoknikon keresztül már elkaptam én is anyu gombáját kis mértékben, kenem, de ha visszafertőződök folyamatosan, akkor csak felületes megoldás a kezelés. Sampont és tusfürdőt is külön használok, mert minden mástól bepirosodott a bőröm, néha ezt is elhasználják.
Már van kulcsom a szobámhoz, volt már belőle vita, csak minden itt se fér el, meg persze amit hűteni kell, azt nem hozhatom be.
Elzáráson kívül más ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!