Voltatok már úgy boldogok, hogy újrakezdtetek egy többéves kapcsolatot?
Nekem még nem volt ilyen, bár olyan igen, hogy a szakítás után fél évvel úgy, de úgy megbántam, hogy szerettem volna visszacsinálni. Hiába nem működött már jól, nagyon kezdett hiányozni az, ami jó volt benne. Persze nem zaklattam, mert tudtam, hogy van egy kialakulóban levő kapcsolata és ma már tudom, hogy így volt jó a döntés, de akkor kegyetlen vacak volt. Lehet, hogy könnyebb lett volna, ha újra próbálkozunk és akkor tuti kiderült volna, hogy mégsem jobb így. Ki tudja? Lehet, hogy Ti boldogok lesztek ásókapanagyharang, de az is lehet, hogy ez az újrakezdés arra lesz elegendő, hogy biztos legyél benne, hogy mégsem ő az. És akkor nem marad meg benned évekig, hogy nem tettél meg mindent érte. Persze ez csak akkor van így, ha mindketten így gondoljátok. Ha csak egyikőtök teper a másik után, akkor abból elég megalázó helyzetek tudnak kijönni.
Kívánom Neked, hogy minden történjék úgy, ahogy a lehető legjobb MINDENKINEK.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Egy hónappal ezelött mikor szó volt róla h kibékülünk,elhittem h szép és jó lesz,most h látszólag meggondlta magát,csak azt érzem,h arra kellenék neki
Mi 3 hétre szüneteltettük és most jobb.Talán mert megijedtünk,hogy elveszíthetjük egymást, és most mindent megbeszélünk,elmondunk a másiknak.Lehet,hogy csak a töltött káposzta jó újramelegítve,de ha mi kivételek vagyunk,csak örülni tudok.Ha valóban egymásnak vagytok teremtve,akkor sikerülhet!
21 l
10:46 válaszolnám nekem erre a kérdésre,komolyan érdekelne,mert szeretném ha müködne az ex-emmel a dolog,de így h ezt nem tudom elfogadni,félek h elrontom a dolgokat...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!