Miért van az, hogy aki az átlagnál nagyobb szegénységben él annak van egy csomó gyereke? Ezeknek az embereknek nincs felelősség érzetük, nem tudják felfogni hogy ez nekik és a gyerekeknek sem jó? Vagy arra számítanak, hogy valaki úgy is segít?
Valaki itt felvetette, hogy meg kellene kérdezni talán a cigányokat, hogy miért szülnek???
Hát én meg tudom mondani. 8 évig dolgoztam 15-30 gádzsóval naponta a záhonyi átrakóban. Na nem kell rosszra gondolni, én voltam az importőr, ők meg kirakták a vagonokat. (cementet kézzel) Ha valaki tudna érdemleges véleményt, javaslatot mondani e kérdés megoldására, hát én tudnék, meg még néhány hasonló kolegám a térségben.De senki nem kérdez meg MERT NEM AKARNAK MEGOLDÁST rá.
Hogy miért szülnek? Elsősorban -bocs a kifejezésért- állati ösztönből, ami majomszeretetben nyilvánul meg a gyerek felé. Nem is gondol arra, hogy mit fog enni.Csak tájékoztatásul mondom, hogy sem a beás, sem a lóvári nyelv nem ismeri a jövö időt. Azután, mikor meglátja, hogy a hülye állam ontja a pézt számolatlanul, hát azonnal kihasználják. Mikor megkérdeztem az egyik 18 évest az esküvője előtt, azt válaszolta:" hát terhes az asszony (17 éves) és lenézik azt a cigány embert aki nem képes gyereket csinálni, na meg (bocs a vulgaritásért) a faszom majd eltart"
Regényt tudnék erről írni, de szándékosan senki nem kiváncsi rá. Ha kérdésetek van, válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!