Melyiket valasszam? Ki melyiket valasztana?
A helyzet az, hogy az idei evre nagyon sok tervem van, de a szuleim azt mondjak, hogy inkabb csak egyet valasszak, es azt rendesen megvalositjuk.
Az egyik szerint le szeretnem tenni a kocsivizsgat, mivel mar 21 eves vagyok ideje lenne egy hajtasi. A masik pedig az, hogy szeretnem a szobamat TELJESEN atalakitani(ezealatt festest, butorokat, mupadlot ertek)
Hogy látod, mi a baj ezzel a kérdéssel?
Ez a kérdés provokatív vagy trágár
Szerintem teljesen udvarias voltam...
Megkérdeztem, mert ott így használják, azt hiszem még talán Erdélyben is.. és szerintem érdekes, amikor először halottam nem is tudtam mit jelent, pedig az északi határ mellett nőttem fel, sokat jártam ki Szlovákiába. Az exem is onnan származik(tőle halottam a szót)
Az, aki minősített, emberileg ilyen, nem a magyarsága miatt.
Viszont szégyenlem, hogy a te anyanyelved magyar,, ha így vélekedsz 1-2 ember miatt egy egész nemzetről...
Nem érdemled meg a szép, és kifejező nyelvet, amit kaptál..
Ha ennyire lenézel minket, akkor tényleg lehet máshol feltenni a kérdéseidet..
1.
11:24! Nem vagy te MINDENHATO, hogy eldontsd, hogy ki mit erdemel mrg!
+ nem egy-ket ember miatt ez a velemenyem, mert miota regisztraltam, es figyelemmel jovet par kerdest, rajottem, hogy az emberek nagy resze nem akar vagy nem kepes normalisan a kerdesre valaszt adni. Elkaladndozik, esetleg fikazza a masikat...
Azt hiszem nálad nagy bajok vannak fejben...
ha mindenható volnék akkor , kedves udvarias ember faragnék belőld..
nem vagyok:D:D, nem is szeretnék ekkora felelősséget a nyakamba..
Ahhoz, hogy lássam nem érdemled meg nem kell mindenhatónak lenni..
Ha valamihez nem akarja az ember, hogy köze legyen és ilyen lefitymálóan beszél egy értékről, amire én büszke vagyok, akkor azt nem érdemli meg..
Szomorú, hogy egy olyan valakivel, aki segíteni akart, és megpróbált tanácsot adni, így beszélsz...
Bántó és rosszul is esik valahol, mert nem hiszem hogy bántottalak..
viszont ha mégis bántónak érzed, akkor nem is utálod annyira az a "fránya" magyarságot..
viszont nem derült ki hova való vagy, (ha " az anyanyelveden kivul semmi kozod a magyarokhoz(hala a jo egnek)" )
Szerintem a szüleid nem véletlenül mondták, hogy a 2 dolog közül inkább 1-et válassz. Gondolom nem biztos, hogy anyagilag megoldható a jogsi és a felújítás is. Én akkor már a jogsit választanám, aztán majd utána szépen a többit. Szobát apránként is fel lehet újítani, éppen amire "futja".
Off: valamelyik kommented szíven ütött, hogy neked csak az anyanyelved magyar, de szerencsére nem vagy az. Hogy reagáljak rá:
"+ nem egy-ket ember miatt ez a velemenyem, mert miota regisztraltam, es figyelemmel jovet par kerdest, rajottem, hogy..."
Ne haragudj, de ilyen írással és kifejezéssel ne híresztelj olyanokat, hogy az anyanyelved a magyar. "Figyelemmel jövet pár kérdést"? Hogy mit szeretnél? Tippelhetek? Szerintem roma vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!