Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyjam itthon egyedül anyukám...

Hagyjam itthon egyedül anyukám szilveszterkor? = (

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy én elmegyek mindenképp a barátommal szilveszterkor és a nővérem+barátja is. anyukámékkal nemrég költöztünk el az apámtól (ivott, vert stb..) és nincs szívem egyedül hagyni szilveszter este :'( Nincs "barátnője" akihez elmehetne és annyira furdalna a lelkiismeretem ha egyedül hagynám :(
2009. dec. 3. 15:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%

munkatársát nem lehetne elhívni hozá? esetleg más rokonokat? unokatesóját? testvérét? vagy őt elvinni hozzájuk?

ha én szülő lennék, én sem szeretném, hogy a gyermekem mellettem üljön hogy ne legyek egyedül, és furdalna is hogy miattam nem mentek sehova, viszont nagyon jól esne a lányom efféle gesztusa.

neked kell ismerned anyukádat hogy hogy vélekedhet erről és neked kell eldöntened, hogy számodra mi a fontos.

2009. dec. 3. 16:12
 12/20 anonim ***** válasza:
93%
Én nagyon szarul érezném magam ha a lányom csak azért nem menne el szilveszterezni hogy ne legyek egyedül
2009. dec. 3. 16:21
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Az anyukám árvaházban nevelkedett, szülei már nem élnek igy tőle nincsenek rokonok..

Igen, az lesz a legjobb ötlet ha éjfél előtt vagy éjfélkor koccintunk és utána megyek el :)

nem, amugy nem akarok "bekészülni" kedves válaszoló, csupán szeretném a barátommal és a haverokkal tölteni az év utolsó napját 16 éves létemre:)

köszi a válaszokat, ha valami eszetekbe jut, irhattok még :)

2009. dec. 3. 16:28
 14/20 anonim ***** válasza:
82%
Esetleg fölvethetnéd, h nem-e szeretné együtt tölteni a szilvesztert a barátod szüleivel, ha ők is benne vannak, gondolom egy korosztály lehetnek.Amúgy meg nem kell, h lelkifurdalásod legyen akkor sem, ha egyedül maradna, szilveszter azért nem karácsony vagy úgy egyáltalán családi ünnep.
2009. dec. 3. 16:31
 15/20 anonim ***** válasza:
86%
Az én Anyukám is egyedülálló, nincs barátnője sem, és én is némi lelkiismeretfurdalással hagyom itthon. De soha nem kért arra, hogy ne menjek, szerintem nem akarná. Azt szoktam csinálni, hogy éjfél után felhívom, őt elsőnek.
2009. dec. 3. 16:41
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, velem ugyanez volt tavaly , és ugy döntöttem hogy inkább otthon maradok vele és lemondtam a bulit.Anyukám ezután az utolsó pillanatban bejelentette , hogy ő mégis elmegy.Igy én szépen otthon maradtam és tv-t néztem egész este.

Ettől függetlenül sztem jól döntöttem, mert igy legalább nincs rosz érzés bennem,hogy otthon hagytam volna egyedül az anyukámat.

2009. dec. 3. 17:44
 17/20 anonim ***** válasza:
A növéredel dobjatok össze egy kis pénzt és fizesétek be egy étteremi buliba ahol ismerkethet. Esetleg hívjatok meg vele egykorú rokonokat szomszédokat, barátokat egy szilveszteri buliba egy ideig ott lehetnétek ti is aztán ha beindul a dolog leléptek.
2009. dec. 3. 20:55
 18/20 anonim ***** válasza:
A lelkiismeret furdalásod úgy fog elmúlni, ha leülsz anyukáddal és elmondod neki, hogy mit érzel ezzel a helyzettel kapcsolatban. Anyukádnak nagyon jól fog esni, hogy így aggódsz érte, de biztos vagyok benne, hogy ezerrel bulizni fog küldeni. Ez így sima liba:)
2009. dec. 3. 21:22
 19/20 anonim válasza:
Velem is ez vaaan. :S Anya szeretné hogy maradjak vele mert egyedül lenne. :'( nagyon nagy lelkiismeret furdalásom lenne ha itthagynám. :'( egyébként 13 éves vagyok és a legjobb haveromhoz mennék. :(
2010. dec. 31. 13:01
 20/20 anonim ***** válasza:
39%

Ja, annnyira furdall a lelkiismeret, hogy mindenképp elmész.

Minek tetted fel ezt a hülye kérdést? Kérdeztél valamit egyáltalám?! Hiszen már döntöttél, akkor meg meféle választ vársz?!

2012. dec. 26. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!