Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez tényleg igaz, vagy a nős...

Ez tényleg igaz, vagy a nős férfiak sosem válnak el, és csak hitegetik a szeretőt?

Figyelt kérdés

Egy nagyon régi kérdésben találtam ezt a két kommentet:

» "Én nem vagyok férfi, de tapasztalat: egyelőre még nem találta meg azt a nőt, aki miatt borítana, de még néhány év, a gyerekek nagyobbak lesznek, a férj ki fog szállni a házasságból. Ha csak nem jön még előtte egy elsöprő szerelem, mert akkor akár holnap is megteszi."

»"7-es,érdekes ez amit mondasz.Ezen már én is gondolkodtam.Igaz lehet.De akkor ezek szerint mégis úgy van,mint ahogyan majom csüng az ágon?Az ágat nem engedi el addig amíg bele nem kapaszkodik a másikba?Vagyis akkor válik ha már biztosra mehet?"

Ez így lenne,vagy csak mese? A férfinak mi az a pont,amikor már tudja,hogy biztosra ment?

2014. jan. 21. 10:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Az első, valamint a harmadik verziónál valszínűsíthető a válás, a másik kettőnél nem.
2014. jan. 22. 12:07
 22/24 valook válasza:
Én ugy érzem, hogy a feleségek döntenek, ha a férj félrelép. Ha az asszony megtudja a megcsalást eldönti, hogy mit akar. Én válni akartam mert egy 1,5 éves szeretői viszony után már nem kell a férjem. De magától nem állt elém. Bevallom, nem hallottam még olyanról, hogy a férj odaállt az asszony elé, hogy anyukám ez nekem igy nem jó, váljunk el, mert beleszerettem valakibe. Mindig ránk hagyják, hogy utána legyen kire mutogatni. Nálunk is ez volt, sajnáltatta magát, hogy itthagyott az asszony. Az ismerősök pedig érdekesen néztek rám, hogy miért hagytad el? Van más? Igen, csak nem nálam.
2014. jan. 22. 13:28
 23/24 A kérdező kommentje:

"Véletlenül megismerkedtek, és szerelembe estek?

A pasi kalandra vágyott, és keresgélni kezdett?

Otthon tényleg pocsék a helyzet, és a pasi ezért kezdett keresgélni?

A szerető keresgélt, a pasi csak engedett a kísértésnek?"

Mindegyik igaz lehet ...

2014. jan. 23. 08:59
 24/24 anonim ***** válasza:
0%

szerető vagyok ,és ez igy elég

mikor jon szeretjuk egymást

de semelyik nem akar a másiktol semmit mindenki megy a szex után

haza mintha misem történt volna!

és édes mikor ujra látjuk egymást!

2014. febr. 20. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!