Ez tényleg igaz, vagy a nős férfiak sosem válnak el, és csak hitegetik a szeretőt?
Egy nagyon régi kérdésben találtam ezt a két kommentet:
» "Én nem vagyok férfi, de tapasztalat: egyelőre még nem találta meg azt a nőt, aki miatt borítana, de még néhány év, a gyerekek nagyobbak lesznek, a férj ki fog szállni a házasságból. Ha csak nem jön még előtte egy elsöprő szerelem, mert akkor akár holnap is megteszi."
»"7-es,érdekes ez amit mondasz.Ezen már én is gondolkodtam.Igaz lehet.De akkor ezek szerint mégis úgy van,mint ahogyan majom csüng az ágon?Az ágat nem engedi el addig amíg bele nem kapaszkodik a másikba?Vagyis akkor válik ha már biztosra mehet?"
Ez így lenne,vagy csak mese? A férfinak mi az a pont,amikor már tudja,hogy biztosra ment?
Ha csak akkor lépnének le, amikor már tutifix a következő, nem lenne annyi egyedülálló elvált pasas.
ÉS az sem igaz, hogy sosem válnak el, csak hitegetnek, mert akkor meg nem lenne annyi besavanyodott, megfásult, keserű, megcsalt elvált nő.
"nem lenne annyi egyedülálló elvált pasas"
nem mindenki egy 3. miatt válik. a kérdés csak azokról szól, ahol a férj szeretőt tart. ha a feleség egy sárkány vagy a férj rájön, h a házasság nem neki való vagy ellenkezőleg, a férj hülye és a nő válik el, az is ugyanúgy egyedülálló elvált pasast eredményez. csak épp semmi köze a kérdéshez :D
Ezt így nem lehet kategorikusan kijelenteni. Eleve ott sok minden eldől, hogy egyáltalán mi módon került kapcsolatba a szeretővel.
Véletlenül megismerkedtek, és szerelembe estek?
A pasi kalandra vágyott, és keresgélni kezdett?
Otthon tényleg pocsék a helyzet, és a pasi ezért kezdett keresgélni?
A szerető keresgélt, a pasi csak engedett a kísértésnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!