20 éves srácnak karácsonyi ajándék?
Figyelt kérdés
Még egy hónapja sem vagyunk együtt, nem tudom ilyenkor mit lehetne adni? Spongyabob fan, most vegyek neki egy spongyabob törölközőt? Ékszer még korai, DVD-je ezer van, könyve is... Segítsetek!! ilyen közös fotós cuccok is koraiak még talán...2009. dec. 3. 10:58
1/7 anonim válasza:
Szia!
hát ha úgy gondolod, akkor a spongyabob törcsi lehet jó ötlet.:) vagy csinálhatsz valamit te magad is! én barátomnak legszívesebben készítek valamit saját kezűleg mert annak nagyon nagyon örül meg sokkal eredetibb, mint a bolti ajándék. persze akkor meg az a kérdés, hogy mit csinálj neki... nincs valami jó kis hobbija amihez kapcsolódóan tudsz neki valamit adni?
2/7 anonim válasza:
A törölköző jó ötlet, de vehetsz neki egy plüss spongyabobot. Közös képes ajándék kizárva és keveset költs még rá! Aztán ha már tényleg tartósnak bizonyúl a kapcsolat akkor bepótolhatod. 22/L
3/7 A kérdező kommentje:
horgászni szeret :) mit tudnék gyártani ezzel kapcsolatban Neki? :)
2009. dec. 3. 11:11
4/7 anonim válasza:
Dohányzik?
Egyik barátomnak egy horgászbot öngyújtót vettem. De ha nem akkor egy különleges horgászos kulcstartót, vagy pólót illetve van most már a "legjobb horgásznak" bögre. Én ezeket tudnám elképzelni
5/7 anonim válasza:
figyu ha számitogép mániás akkor vehetsz neki bármit ami a géphez kell akármijen kis cucot mert azt imádni fogja és látni fogja hogy tudod mi az amit szeret ha nem akkor támogatom a plüsmaci kontra valami vagányab parfüm nem 20 ezres teszem azt rossman playboy
6/7 anonim válasza:
2.vagyok
Nézegettem a páromnak ajándékokat és ráakadtam erre a törölközőre, a legjobb horgász felirattal, aztán eszembe jutottál:) itt a link. nem tudom hanyadik törölköző.
7/7 A kérdező kommentje:
ohh nagyon szépen köszönöm :):):)
2009. dec. 3. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!