Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 éves srácnak karácsonyi...

20 éves srácnak karácsonyi ajándék?

Figyelt kérdés
Még egy hónapja sem vagyunk együtt, nem tudom ilyenkor mit lehetne adni? Spongyabob fan, most vegyek neki egy spongyabob törölközőt? Ékszer még korai, DVD-je ezer van, könyve is... Segítsetek!! ilyen közös fotós cuccok is koraiak még talán...
2009. dec. 3. 10:58
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

hát ha úgy gondolod, akkor a spongyabob törcsi lehet jó ötlet.:) vagy csinálhatsz valamit te magad is! én barátomnak legszívesebben készítek valamit saját kezűleg mert annak nagyon nagyon örül meg sokkal eredetibb, mint a bolti ajándék. persze akkor meg az a kérdés, hogy mit csinálj neki... nincs valami jó kis hobbija amihez kapcsolódóan tudsz neki valamit adni?

2009. dec. 3. 11:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A törölköző jó ötlet, de vehetsz neki egy plüss spongyabobot. Közös képes ajándék kizárva és keveset költs még rá! Aztán ha már tényleg tartósnak bizonyúl a kapcsolat akkor bepótolhatod. 22/L
2009. dec. 3. 11:07
 3/7 A kérdező kommentje:
horgászni szeret :) mit tudnék gyártani ezzel kapcsolatban Neki? :)
2009. dec. 3. 11:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Dohányzik?

Egyik barátomnak egy horgászbot öngyújtót vettem. De ha nem akkor egy különleges horgászos kulcstartót, vagy pólót illetve van most már a "legjobb horgásznak" bögre. Én ezeket tudnám elképzelni

2009. dec. 3. 11:22
 5/7 anonim válasza:
50%
figyu ha számitogép mániás akkor vehetsz neki bármit ami a géphez kell akármijen kis cucot mert azt imádni fogja és látni fogja hogy tudod mi az amit szeret ha nem akkor támogatom a plüsmaci kontra valami vagányab parfüm nem 20 ezres teszem azt rossman playboy
2009. dec. 3. 13:16
 6/7 anonim ***** válasza:

2.vagyok

Nézegettem a páromnak ajándékokat és ráakadtam erre a törölközőre, a legjobb horgász felirattal, aztán eszembe jutottál:) itt a link. nem tudom hanyadik törölköző.

[link]

2009. dec. 3. 21:40
 7/7 A kérdező kommentje:
ohh nagyon szépen köszönöm :):):)
2009. dec. 3. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!