Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kitagdtak, hova mehetnék?

Kitagdtak, hova mehetnék?

Figyelt kérdés

nem az utcára gondoltam hanem valami "normális" helyre.

14/L

2009. dec. 3. 08:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
63%
Ne trollkodj itt a NETEN. Nem kellene már suliban lenned? Csak nem ott vagy? Vagy lógsz, és unatkozol?
2009. dec. 3. 08:05
 2/17 A kérdező kommentje:
a suliban vagyok, infó órán, hiányzik a tanár, ezért netezhetünk.
2009. dec. 3. 08:13
 3/17 A kérdező kommentje:
de mi az a trollkodj?
2009. dec. 3. 08:14
 4/17 A kérdező kommentje:
egyébként meg valami értelmes választ vártam volna, de mind1
2009. dec. 3. 08:16
 5/17 anonim ***** válasza:
52%
hihetetlen és még kommentál is :))))
2009. dec. 3. 08:19
 6/17 A kérdező kommentje:
DE NORMÁLIS VÁLASZOKRA VAGYOK KIVÁNCSI NEM IJEN fasságokra!!!!!
2009. dec. 3. 08:22
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
14 evesen nem vagy kitagadhato korban, ugyhogy elso korben az ossztalyfonokodhoz fordulj, aztan vele egyutt a csaladsegitohoz.
2009. dec. 3. 08:24
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

14 évesen nem tagadhatnak ki... törvénybe ütközik ugyanis és emiatt a szüleid felelősségre vonhatóak. Ha mégis megtennék, akkor is kötelesek gondoskodni arról, hogy megfelelő elhelyezésed legyen. Sehova ne menj, mint haza. Ha szükséges azonnal jelezd az iskolában.

Ha esetleg olyan dolog miatt történt a balhé, amiről te is tehetsz, akkor próbáld átgondolni az egészet. Ezt azért yrom, mert én is átestem ehhez hasonló dolgon. Muszáj elfogadnod azt a tényt, hogy bár képes vagy már komoly döntéseket hozni, de ettől még sajnos keveset tudsz az élet árnyoldaláról; gyerek. Neked hamarosan megkezdődik az életed felépítése, ezért kérlek arra, ne hívd ki magad ellen a sorsot. Biztos vagyok benne, hogy valamit tettél amit nem kellett volna, amelyet most nem szemrehányásnak szánok, csak azt szeretném, ha te is belátnád ezt és változtatnál rajta. És az se biztos, hogy tényleg kitagadtak. Lehet, csak rád akartak ijeszteni.

Ha tévedek, elnézésedet kérem. Remélem sikerült segítenem.

30/F

2009. dec. 3. 08:25
 9/17 A kérdező kommentje:
az utolsó 2 válaszolónak köszönöm a választ!
2009. dec. 3. 08:28
 10/17 anonim ***** válasza:
27%

A helyesírásod (hiánya) miatt én is kitagadnálak.

Talán azért történt, mert annyi szomorúságot és csalódást okoztál már a szüleidnek, hogy nem voltak képesek tovább elviselni?

2009. dec. 3. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!