Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem veszi már észre,...

Miért nem veszi már észre, hogy mindenki rajta röhög? Többek közt a saját fia.

Figyelt kérdés

apámnak nagyon rosz természete van.. utál dolgozni, és ennek meg is van az eredménye.. idén 6 hónapig nem dolgozott, most 1.5 hónapja kezdett megint..

most azon nyavajog, hogy télen éhen fogunk halni, nem lesz mit enni, mert nem fog tudni dolgozni (piacozik) és nincs félretett pénzünk.. anyámnak meg meg kéne szakadjon napi 27 órás műszakba h keressen 300-400.000 forintot hogy ellássa őt is, amíg ő itthon mereszti a nagy seggét..

na szóval, már legalább 2 éve csak azt hallgatjuk, hogy nincs pénz.. éhen fogunk halni.. én már hónapok óta csak röhögök rajta, hogy milyen nyomorék egy ember.. A SAJÁT APÁMON!! nem tudtam régebben elképzelni, hogy lehet ilyet, hogy az ember a saját szüleit kiröhögje.. de ittvan...

15 vagyok, nem látok mindent tisztán.. sőt.. de hát ez nagy túlzás..

olyanoak szól néha be.. (kb minden 2. nap) hogy már röhögök rajta, hogy milyen szánalmas.. néha a képébe vágnám.. de nem teszem, mert csak az apám..

anyámmal néha elmegyek ha vacsorázik a barátaival és nagyon néha feljön, hogy mivan apámmal.. és ők is szörnyülködnek...

ne kommenteljetek olyat légyszi, hogy el vagyok kényeztetve stb, mert nem... igaz, hogy ha kérek egy kis csokit v akármit ált. megkapom, de a szülinapomra v akár karácsonyra évek óta SEMMIT nem kaptam TŐLE!! ÉN mindíg vettem neki és anyámnak is.. anyukám mindíg adott nekem valamit.. ha csak egy tábla csokit is.. apám semmit..

2009. dec. 2. 22:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszek valamelyik kérdésedben még pont te, a szent panaszkodtál, hogy apád megkér, hogy menjél vele piacozni, de hát te nem bírod a meleget, meg egész nap ott lenni miért nem hagy békén stb...
2009. dec. 4. 12:14
 22/22 A kérdező kommentje:

én nem.. én megyek vele ha megkér, csak most suli közbe nem..

a negatív véleményt is elfogadom.. de azért szerintem a pofátlanságnak is van háta..

az, hogy kioktatnak olyanról, ami szerintem tök nem igaz, az idegesít..

igaz, hogy régen 10 évesen elküldték a gyereket dolgozni.. azoknál a családoknál, akiknek enni nem volt pénzük és nem 2009ben, amikor is a gyerek 18 éves koráig tanköteles, és nem lehet arra kényszeríteni, hogy napi 7 óra iskola mellet (+még 2 óra tanulás) menjen el még 10 órás műszakba.. és akkor még utazzon oda-vissza és ugye valamikor ennyi és fürdeni is kell.. szal ki van töltve a 24 óra..

ha az ország egyik legszarabb sulijába járnék és 1.0 -s átlagom lenne megérteném hogy elküldenének dolgozni, de nem így van..

2009. dec. 4. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!