Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem veszi már észre,...

Miért nem veszi már észre, hogy mindenki rajta röhög? Többek közt a saját fia.

Figyelt kérdés

apámnak nagyon rosz természete van.. utál dolgozni, és ennek meg is van az eredménye.. idén 6 hónapig nem dolgozott, most 1.5 hónapja kezdett megint..

most azon nyavajog, hogy télen éhen fogunk halni, nem lesz mit enni, mert nem fog tudni dolgozni (piacozik) és nincs félretett pénzünk.. anyámnak meg meg kéne szakadjon napi 27 órás műszakba h keressen 300-400.000 forintot hogy ellássa őt is, amíg ő itthon mereszti a nagy seggét..

na szóval, már legalább 2 éve csak azt hallgatjuk, hogy nincs pénz.. éhen fogunk halni.. én már hónapok óta csak röhögök rajta, hogy milyen nyomorék egy ember.. A SAJÁT APÁMON!! nem tudtam régebben elképzelni, hogy lehet ilyet, hogy az ember a saját szüleit kiröhögje.. de ittvan...

15 vagyok, nem látok mindent tisztán.. sőt.. de hát ez nagy túlzás..

olyanoak szól néha be.. (kb minden 2. nap) hogy már röhögök rajta, hogy milyen szánalmas.. néha a képébe vágnám.. de nem teszem, mert csak az apám..

anyámmal néha elmegyek ha vacsorázik a barátaival és nagyon néha feljön, hogy mivan apámmal.. és ők is szörnyülködnek...

ne kommenteljetek olyat légyszi, hogy el vagyok kényeztetve stb, mert nem... igaz, hogy ha kérek egy kis csokit v akármit ált. megkapom, de a szülinapomra v akár karácsonyra évek óta SEMMIT nem kaptam TŐLE!! ÉN mindíg vettem neki és anyámnak is.. anyukám mindíg adott nekem valamit.. ha csak egy tábla csokit is.. apám semmit..

2009. dec. 2. 22:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%

Tehát szerinted azért, mert valaki többet keres a másiknál, már nem egyenlő társak? Különös, a párom negyedét sem keresi meg annak, ami én, mégsem jutna soha eszembe az, hogy emiatt őt lenézzem, vagy megszóljam.

Pláne ennek a kis takonynak nincs joga pofázni, aki még egy fillért nem tett le a közös asztalra, de már úgy ítélkezik, mintha ő írta volna a Munka Törvénykönyvét.

Majd ha ő rohasztja kint a seggét a piacon napi 10 órában, egész héten, és örül, ha nem zár veszteséggel, akkor van joga pofázni.

Nem bírom ezeket a kis semmiket, ahogy panaszkodnak, másokat lenéznek, de felmutatni semmit sem tudnak.

Apuka helyében én szépen kivinném a gyereket 1 évig minden nap a piacra "tízórázni", még vasárnap is, amikor a játszópajtásaival akarna lenni.. Aztán ha majd minden egyes este úgy esik be az ágyba, hogy meghalni sincs ereje, tudni fogja, mi is az a kemény munka, és onnantól úgy fog beszélni az édesapjával.

2009. dec. 3. 08:13
 12/22 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy hülye kérdés, de miért van szükségetek még egy koloncra a nyakatokon? Ha anyukád a családfenntartó, akkor egyedül is nevelhetne benneteket és még több is jutna fejenként, mert az ingyenélő apádat nem kéne eltartaniuk. Ha az én férjem lenne, már régen otthagytam volna a francba. Tényleg egy szánalmas ember lehet, ha nem képes keresni egy normális munkát magának. Nem sopánkodni kell, hanem tenni azért, hogy a családnak jobb legyen. Nem tudom, hogy milyen képet vágna, ha anyukád is feltenné a két kezét, hogy hát jaj éhen fogunk halni és otthon maradna.
2009. dec. 3. 08:32
 13/22 anonim ***** válasza:

"utál dolgozni"

-Miért,van aki szeret? ...:-D

2009. dec. 3. 08:58
 14/22 anonim ***** válasza:
36%

"napi 27 órás műszakba h keressen 300-400.000 forintot"

-Egy nap 24 óra.Mi ketten élünk havi 100e-ből nem 400-ból.

2009. dec. 3. 09:01
 15/22 anonim ***** válasza:
55%
Ahahaha ..és van, aki komolyan veszi, h napi 27 órás műszakban keres 300-400 eFt.-ot omfg ....és még ki is oktatnak .....
2009. dec. 3. 09:20
 16/22 anonim ***** válasza:
Örülünk neki kedves 08:06 hogy nektek van pénzetek vacsorázni,nekem nincs...minek rákontrázzni???
2009. dec. 3. 12:05
 17/22 anonim ***** válasza:
Te vagy annak a piacozósnak a gyereke, aki időnként kérdéseket tesz fel a szemét apjáról és mindig kicsit változtat a sztorin, hátha jobban jön ki belőle és mindenki neki ad igazat?
2009. dec. 3. 15:44
 18/22 A kérdező kommentje:

látom páran népen félreértettek...

"meg kéne szakadni 27 órás műszakba h 3-400 ezret keressen".. ott a kéne.. fele ennyit nem keres..

azért a napi 80-120 az túlzás... mert ált. 60at árul.. -amit beletett stb..

kedves 4. válaszoló..

azok a vacsorák, amikre annyira sokat kell félretenni, 1-2 havonta 1x van.. amire meghívnak és gyakorlatilag semmit nem kell vinni.. viszünk 1 üveg üditőt már jó..

ja és mellékesen.. milyen szob idióta vagy te?? egy szóval nem mondtam, hogy 5-6 60ezres cipőm van, mert a többi szar..

egy 3000ft-os van ami szétesett egy 5000res és egy 10es.. ennyi te elkényesztett ki g**i!

számoljunk.. most van december.. 12 hónap.. abból.. dolgozott 5öt.. ez az 5. mert neki nicns kedve menni, meg meleg van meg hideg +stb..

én mit tettem hozzá a családhoz? mit tegyek könyörgöm? menjek el 15évesen dolgozni mekibe napi 10 órába? legyek suliba napi 7 órát.. utazzak 4et és marad 3 órám amikor tudok aludni? hát ksözönöm

azért én úgy gondolom, ha valaki vállal egy gyereket, vállaja fel, hogy 16 éves koráig el KELL tartania.. utána amíg tanul meg csak nyárimunka...

na ennyi volt.. többre nem válaszolok.. 6. postnál elegem van.. nem fogok magyarázkodni ..

anyukám már kb 2 éve el akar válni, de nincs fix munkahelye és nem is keres annyit, hogy kettőnket eltudjon tartani..

továbbolvastam folytatom.. 08:04-es.. sokszor próbáltunk vele beszélni, de mindíg arra lukad ki, hogy ő neki mennyi fizetni valója van és éhen fogunk halni..

csak mellékesen megjegyzem 08:13 -nak, hogy heti 3xjár piacra..

és az tök már kérdés, hogy ha dolgozni kell majd fogok, mert az lesz a dolgom.. napi 10 órában.. most nekem 15 évesen nem az dolgom, hogy iskolba járjak napi 7 órába és mellete tanuljak kisbarátom? NEEEM?? EMMELET DOLGOZZAK IS NAPI 10ET?? LE**OPHATSZ!!

utolsó válaszolónak csak annyit:

nemtudom miről beszélsz, de biztos igazad van ;)

na hát jó.. asszem ennyi volt.. 1. és utolsó kérdésem gyakorikérdéseken, többet nem is fogok kiírni..

nincs értelmee.. gyakorlatilag senki nem ért meg.. ááhh mind1..nemtudom minek magyarázkodom..

2009. dec. 3. 20:12
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem is kell kérdést feltenni,ha nem tudod elviselni azt ha valaki nem pozitív véleményt ad!!!Nem vagyunk egyformák,mindenki máshogy gondolja,ezáltal mindenki más véleményt ír.
2009. dec. 4. 06:04
 20/22 anonim ***** válasza:

Pedig csak magyarázkodsz és magyarázkodsz, és nagyon szánalmas vagy. Egy ingyenélő senki, aki ugyan a szülei nyakán élősködik, de azért van pofája kritizálni is őket. Régen a 10 éves gyereket elküldték segédinasnak, és semmi problémája nem volt vele. Te pedig itt picsogsz 15 évesen, hogy tartsanak el. Kis punci létedre szerintem ne nagyon pattogj, mert örülhetsz, ha adnak kaját. Ha az én gyerekem beszélne így rólam a hátam mögött, másnap már mehetne diákmunkázni, hogy megkeresse a kajára, fűtésre, lakbérre valót. Aztán ha látnám, hogy alig keres, körberöhögném, hogy milyen szánalmas egy valaki.

Húzz is el innen, túl sok ilyen ingyenélő féreg van ebben az országban.

2009. dec. 4. 06:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!