Mit gondoltok arról, ha egy kisgyerek sátorban alszik?
Azt hiszem, 3 éves a gyerek.
Karácsonyra kapta, azóta alszik benne.
"Ha nem állítjuk le időben, az kihatással lehet a felnőttkorára. Legalább is szerintem."
Pl hogyan? Eljár majd kempingezni?
Szerintem semmi baja nem lesz ettől.Amikor én kicsi voltam úgy 4-5 éves nagyon fülfájós voltam.Sokat szenvedtem.Anyuék vettek nekem egy kis sátrat és csak abban voltam hajlandó aludni.Azt mondtam mindig,hogy csak a sátorban tud meggyógyulni a fülem mert ha nem vagyok benne nem jó.
Semmi köze nem volt a gyógyulásomnak a sátorhoz de nekem valamiért segített :-D
Azóta most 30 éves vagyok és ágyban alszok.Nem érzem,hogy valami hátrányos lett volna belőle,hogy a fülem ott gyógyult meg.
Földhöz vertem volna magam gyerekként, ha egyszer megengedik, hogy a takarókból épített "bunkerben" aludjak a szobámban.
Az egyik barátnőm aludhatott sátorban, imádta. Nagyon irigyeltem akkoriban :D
Nem értem, mit kellene erről gondolni? Baja nem lesz tőle a gyereknek.
Kedves kérdező!
Áruld már el, hogy neked mi közöd ahhoz, hogy valakinek a gyereke mit csinál a szobájában? Mi közöd ban neked mások életéhez? Minek szólsz bele olyan dolgokba, amihez nem értesz csak a rosszindulat süt belőled?
Ugyan mi baja lenne a gyereknek, ha az ágya helyett egy sátor alatt alszik? Áruld már el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!