Előfordult már, hogy féltetek, vagy megijedtetek a párotoktól/férjetektől? Hogyan lehet ezt leküzdeni?
Figyelt kérdés
2014. jan. 18. 03:28
11/13 anonim válasza:
szia én elolvastam az előző kérdésedet és pontosítani szeretnék, jól értelmezem-e a történeket... te vagy a lány, aki erőszak áldozata lett, aki emiatt már pszichológusnál is járt... te vagy aki "rámásztál" a pasidra mert ennek ellenére úgy érezted szexelnetek kéne már és megpróbáltál túllépni a traumán... erre a párod lökött el és nem akart veled szexelni, akinek elméletileg semmi baja nincs??? ha jól értelmeztem, akkor nyugodtan leülnék vele beszélgetni, hogy mi a problémája, miért nem szeretné... mekkora az a nagy korkülönbség? lehet tényleg valami problémája van.. tényleg túl kicsi amit szégyell, vagy neki is van valami "titka" amit nem mesél el neked.. mert azért ez elég furcsa, hogy pont ő mond nem-et... (már ha jól értelmeztem a történteket)
12/13 anonim válasza:
Igen, valami kis apróságon veszekedtünk a párommal. Ideges lett, elkezdett ordibálni és rácsapott teljes erejéből az asztalra. Másnap kidobtam. Nekem ez nem fér bele egy kapcsolatba. Ha én nem vagyok agresszív és csapkodok akkor ő se tegye.
13/13 A kérdező kommentje:
Megesküdtem volna, hogy reagáltam már a kérdésre. o.O
Szóval... Igen, 11-es, teljesen jól látod, minden úgy van, ahogy leírtad.
Én 18 leszek tavasszal, ő a hónap végén 41.
Próbáltam már beszélni vele erről, de azon kívül, hogy "vannak traumái", nem mond semmi konkrétat, én meg nem akarom erőltetni.
2014. febr. 2. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!