Szerintetek mi lett vele?
Az unoka tesommal a legjobb baratnők is vagyunk,vagy is jobban mondva voltunk(én sem tudom már)...
Mindent együtt csinaltunk,össze voltunk nőve,sokan már azt hitték lezbik vagyunk,persze ez nem igaz ,csak nagyon szerettük egymast ,legalabb is én őt.Más emberekkel szemét volt ,mindig is ,de velem sosem...Ha meg beszeltunk valamit az ugy is volt,van egy forma nyaklancunk,tetkonk is,sőt a falamra is irt..:) 2hete elutazott jo messzire,de azota mar vissza jött,de mintha nem is ő lenne az.Folyton belém köt,ha mas lannyal beszelek,akkor az a baja,de neki most valami uj társasága van,es a leg utolsobb népség az.Akkor meg igeri hogy megyunk valahova,en várom és az utolso percben mondja,hogy nem jön,mert en az ő álitasa szerint sosem mék el hozza ,pedig a heten is rengeteg penzt elköltöttem a taxira,mert nem egy városban lakunk,igaz csak 4 km,de a taxi drága.Akkor piszkal,mert anyu nem enged el engem 100 km re a lako helyemtől,ugy,hogy idegeneknel aludjak,felhiv mindenki előtt és mondja nekem,hogy nem jön,mert az anyja nem engedi,pedig nem is az anyjaval él.Piszkal azert,hogy ujevkor nem maradtam itthon,hanem elmentem masik baratnommel,mivel ő akkor epp nem volt itthon...Total,mintha kicsereltek volna..És nagyon fáj,mindenki mondja,h hadjam,de en egyszeruen nem tudom elfogadni,hogy ennek a szép baratsagnak vége van..Annyira fáj,sosem semmi nem fajt meg ennyire ...En igyekszem helyre hozni,de azt mondja,csak akkor fog helyre jonni a dolog,ha nem tudom en hova elmek vele meg ilyesmi...
C'est la vie!
Na de 4 kilométert taxival és még panaszkodsz, hogy drága.
Hány évesek vagytok?
Anyukád mit gondol erről a barátságról?
4 km-ert taxival? Még az ovis lányom is többet sétál naponta csak az oviból haza...
Amúgy meg hagyd!a hiányzol neki,majd visszajön,ha nem,akkor nem is kár érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!