A férjem elhagyott, hogy legyek túl rajta?
Figyelt kérdés
Segítsetek! Elhagyott a férjem hat év együttélés után, van egy 3 éves kisfiunk, és nem tudok túl lenni rajta, pedig már fél éve elköltözött! Azt mondja nincs senkije, és még gondolkodik, de hát nem tudom. Azt mondja szabad akar lenni. De én csak bőgök meg fogyok. és sírva hívom, smst küldök, jöjjön vissza. Segítsetek hogy legyek túl rajta? Emailemre is válaszolhattok: vicamusical@freemail.hu2009. dec. 2. 09:20
11/12 anonim válasza:
Ahogy írták az előttem szólók is,Te ennél jobbat érdemelsz,úgyhogy nyisd ki a szívedet az újra,nyisd ki a szemedet a világra,és keress valaki mást,mert így teljesen be fogsz savanyodni és saját magadat teszed tönkre.
12/12 anonim válasza:
Van egy örök igazság:Minden férfi disznó!Ez alól egyáltalán nincs kivétel!Nem vagyok egy feminista harcoscsaj, és ráadásul a férjemet is szeretem,de tudom,hogy ez benne van a pakliba.Egy időzített bomba,ami bármikor robbanhat, de ha szerencsénk van egy idő után besül a kanóc.A rizikó a nőknél is ugyanúgy fennál.
Ideje körül nézned , hátha van olyan aki már régóta teper utánnad csak eddig nem vetted észre.Először is jól esik egy ilyen dolog, és növeli az önbizalmadat is ,ami amúgy is a béka popója alatt figyel most.
És a pohár félig van tele :csak pozitívan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!