Igaz az, hogy a szerelem idővel úgyis elmúlik? Gyerekvállalás jól működő, harmonikus kapcsolatban úgy, hogy minden megvan, csak épp az a nagy, lángoló szerelem nincs meg a részemről? Szerintetek?
A párom nagyon jó ember, szeret, tisztel, mindent megtesz értem, jól kijövünk, a szex is jól működik, vagyis minden rendben van köztünk. Van már egy ötéves kislánya, és nagyon jó apuka. Anyagilag is beleférne egy, vagy akár két gyerek. A párom vetette fel, hogy alapítsunk családot. Nagyon szeretnék gyereket, a gondom "csak" annyi, hogy nem vagyok szerelmes. Kedvelem, sőt szeretem emberileg, hűséges vagyok hozzá, sosem csaltam meg és nem is lennék rá képes, de a szerelem valamiért nincs meg a részemről. A családom és a barátaim szerint "a szerelem úgyis elmúlik idővel, ha egyébként minden klappol, akkor vállaljam be". Ti mit gondoltok, mit tennétek ebben a helyzetben? Az igazság az, hogy nem tudok már hinni abban, hogy valaha szerelmes leszek, nagyon összetörte valaki a szívemet 5 évvel ezelőtt, és azóta senki iránt sem tudok "úgy" érezni. És a gyerekvállalást sem igazán akarom halogatni, mert félek, hogy kifutok az időből, ha nekiállok az "igazit" keresni, aki talán nem is létezik.
Mi a véleményetek?
29 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!