Munkahely kérhet hivatalos nyilatkozatot a családi állapotról?
10: Igen, szabvány, és köszönöm!:)
Csak ugye nekem nagyobb az egyéni szabadsággal kapcsolatos normám, mint a "rencceré", oszt kicsapta nálam a biztosítékot elsőre.
11: Ezt félve hallom... én is ezt látom a magam ügyével kapcsolatban.... már egy hete ugráltatnak ilyenekkel saját költségemre (!!!), és még nem is láttam a szerződést...
Kérdező (#12) nincs mit...egyébként ezekre a szabvány kérdőívekre a "fortélyos félelem igazgat" helyett inkább a "fortélyos hülyeség igazgat" lenne a megfelelő idézet...
A 80-as évek szabvány terhességmegszakításos papírján - akkoriban kórházban dolgoztam, többször szembejött - szerepelt a következő dolog, amivel soha, semmit sem tudtam kezdeni, de mindig hosszasan törtem az agyam:
"vélelmezett apa: férfi / egyéb:............"
(nem tudom, írta-er be valaha valaki, hogy "egyéb, mégpedig bakkecske" vagy mittudomén)...
Vagy a másik, a szülési segély kifizetését iigényló adatlap, ahol az apa "büntetőjogi felelőssége tudatában nyilatkozik", hogy ő az apa.... miért, ha kiderül, hogy mégse, akkor nem elég hogy megcsalták, még le is sittelik?
Na, ennyit a hivatalos kérdőívekről....
Meg a földönkívüliek.
Biztos vannak, akik szoros ismeretségi viszonyt tartanak fenn földönkívüliekkel, és biztos vannak ufóelrablásos megtermékenyítések is.
11: És miért nem élsz az azonnali hatályú felmondással?
Egy csomó pénz járna Neked ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!