Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Munkahely kérhet hivatalos...

Munkahely kérhet hivatalos nyilatkozatot a családi állapotról?

Figyelt kérdés
Szerintem semmi köze hozzá.
2014. jan. 11. 00:18
1 2
 11/20 anonim válasza:
Én is közmunkán vagyok, de nem kellett ilyet kitölteni, igaz még a munkaszerződésemet se láttam, pedig már dolgozok egy ideje.
2014. jan. 11. 15:37
 12/20 A kérdező kommentje:

10: Igen, szabvány, és köszönöm!:)

Csak ugye nekem nagyobb az egyéni szabadsággal kapcsolatos normám, mint a "rencceré", oszt kicsapta nálam a biztosítékot elsőre.

11: Ezt félve hallom... én is ezt látom a magam ügyével kapcsolatban.... már egy hete ugráltatnak ilyenekkel saját költségemre (!!!), és még nem is láttam a szerződést...

2014. jan. 11. 20:39
 13/20 anonim ***** válasza:

Kérdező (#12) nincs mit...egyébként ezekre a szabvány kérdőívekre a "fortélyos félelem igazgat" helyett inkább a "fortélyos hülyeség igazgat" lenne a megfelelő idézet...

A 80-as évek szabvány terhességmegszakításos papírján - akkoriban kórházban dolgoztam, többször szembejött - szerepelt a következő dolog, amivel soha, semmit sem tudtam kezdeni, de mindig hosszasan törtem az agyam:

"vélelmezett apa: férfi / egyéb:............"

(nem tudom, írta-er be valaha valaki, hogy "egyéb, mégpedig bakkecske" vagy mittudomén)...

Vagy a másik, a szülési segély kifizetését iigényló adatlap, ahol az apa "büntetőjogi felelőssége tudatában nyilatkozik", hogy ő az apa.... miért, ha kiderül, hogy mégse, akkor nem elég hogy megcsalták, még le is sittelik?

Na, ennyit a hivatalos kérdőívekről....

2014. jan. 11. 21:14
 14/20 anonim válasza:
Végül a lényeg nem a papír, hanem hogy utalják a fizut, mire lejár a szerződés csak ideadják azt is. Úgy látom nálunk nagyon el maradva a munkaügyes, év elején volt egy csomó átsorolás, azokkal birkózott, nem régóta csinálja és nem is ért hozzá. Te mit dolgozol?
2014. jan. 12. 09:58
 15/20 A kérdező kommentje:
13: Lehet spermabankból ismeretlentől gyermeket vállalni, illetve lehet olyan, hogy valaki nem emlékszik arra, hogy lett volna szexuális együttléte, amiből a baba fogant. Nekem ezek jutottak az egyéb-ről eszembe.:)
2014. jan. 12. 16:57
 16/20 A kérdező kommentje:
Meg most az Emese álma jutott még eszembe.:)
2014. jan. 12. 16:57
 17/20 A kérdező kommentje:

Meg a földönkívüliek.

Biztos vannak, akik szoros ismeretségi viszonyt tartanak fenn földönkívüliekkel, és biztos vannak ufóelrablásos megtermékenyítések is.

2014. jan. 12. 16:58
 18/20 A kérdező kommentje:
Meg van gruppenszex is, és ilyenkor is a teherbeesési eseményt lehet tudni megnevezni és nem konkrét férfit. Illetve ha 1-nél több kedvesed van, vagy a kritikus időben 1-nél több emberrel voltál, akkor az "egyéb" az több férfi megnevezése.:)
2014. jan. 12. 17:00
 19/20 A kérdező kommentje:
"büntetőjogi felelőssége tudatában nyilatkozik" - ez meg az, hogy legjobb tudomása szerint igazat nyilatkozik.
2014. jan. 12. 17:01
 20/20 A kérdező kommentje:

11: És miért nem élsz az azonnali hatályú felmondással?

Egy csomó pénz járna Neked ezért.

2014. jan. 14. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!