Szerintetek is baj hogy ilyen vagyok? Mert szerintem egyáltalán nem.
Eléggé visszahúzódó vagyok, nincsenek barátaim, de valamiért nem érzem hogy szükségem lenne rájuk. minek, ha van családom?? a legtöbb időmet egyedül töltöm, nem szeretek beszélgetni vagy más emberekkel időt tölteni. A családom néhány tagja már pszihológushoz akar vinni, mert azthiszik depressziós vagyok, de én így jól érzem magam. meg persze nem akarom hogy feleslegesen kidobjanak annyi pénzt agydokira, ha egyszer semmi bajom. jól érzem magam egyedül, és lehet hogy nekik ez fura, de nekem meg az a fura hogy ők nem ilyenek. anyám meg folyton kérdezi hogy mi bajom van és nem hiszi el hogy semmi, csak nem szeretem társaságban tölteni a szabadidőmet
szerintetek is zakkant vagyok?:)
Az őrült is meg van győződve rólas, hogy normális és körülötte őrültek meg az emberek.
A mentális, pszichológiai betegések döntő hányadánál a páciensek nem is szereznek tudomást a betegségükről.
Ezért is alaptétel, hogy az már a gyógyulás elsőlépése, ha tudod, hogy probléma van veled.
Az, hogy ennyire antiszociális viselkedést tanúsítasz, nem természetes dolog. Bár nem írtad le a korodat, gondolom tinédzser vagy, ebben a korban fontos a szocializáció, az változatos emberi kacspolatok.
Nem azt mondom, hogy komoly gondod van, de bizonyosan nem normális viselkedésforma.
Egyáltalán nem baj, ha pl. aranyhörcsög, esetleg szarvasbika vagy, ha ember, akkor már necces.
Nem az a gond veled, hogy szeretsz egyedül lenni, ezzel néha/gyakrabban mindenki így van, de így berendezni az egész életedet hosszú távon neked sem lesz jó. Az embert egész egyszerűen úgy fejlesztette ki az evolúció, hogy társas lény legyen.
igaza van 17-nek, menjél bátran pszichológushoz, attól csak jobban megismered magad, akkor is ha nincs bajod. Ha meg van, akkor meg jobb lesz a helyzeted.
Szerintem abból amit leírtál nem lehet eldönteni, lehetsz teljesen normális is és teljesen zakkant is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!