Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is baj hogy ilyen...

Szerintetek is baj hogy ilyen vagyok? Mert szerintem egyáltalán nem.

Figyelt kérdés

Eléggé visszahúzódó vagyok, nincsenek barátaim, de valamiért nem érzem hogy szükségem lenne rájuk. minek, ha van családom?? a legtöbb időmet egyedül töltöm, nem szeretek beszélgetni vagy más emberekkel időt tölteni. A családom néhány tagja már pszihológushoz akar vinni, mert azthiszik depressziós vagyok, de én így jól érzem magam. meg persze nem akarom hogy feleslegesen kidobjanak annyi pénzt agydokira, ha egyszer semmi bajom. jól érzem magam egyedül, és lehet hogy nekik ez fura, de nekem meg az a fura hogy ők nem ilyenek. anyám meg folyton kérdezi hogy mi bajom van és nem hiszi el hogy semmi, csak nem szeretem társaságban tölteni a szabadidőmet

szerintetek is zakkant vagyok?:)

2014. jan. 10. 20:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
a barátok sincsenek velem örökké, am már alig várom hogy elköltözzek, de ha baj van nem inkább a családomhoz fordulok, nem egy baráthoz
2014. jan. 10. 20:38
 12/21 A kérdező kommentje:
*én inkább
2014. jan. 10. 20:39
 13/21 A kérdező kommentje:
a család más bennük megbízom mert mindig velük éltem, nevelőapámban viszont képtelen vagyok megbízni pedig már 10 éve együtt vannak anyummal, és rened, kedves ember, de valamiért mégsem tudok bízni benne, lehet paranoiás vagyok de jobb félni mint megijedni:D
2014. jan. 10. 20:44
 14/21 A kérdező kommentje:
namindegy köszi mindenkinek:D
2014. jan. 10. 20:44
 15/21 anonim ***** válasza:
50%

Az őrült is meg van győződve rólas, hogy normális és körülötte őrültek meg az emberek.

A mentális, pszichológiai betegések döntő hányadánál a páciensek nem is szereznek tudomást a betegségükről.

Ezért is alaptétel, hogy az már a gyógyulás elsőlépése, ha tudod, hogy probléma van veled.

Az, hogy ennyire antiszociális viselkedést tanúsítasz, nem természetes dolog. Bár nem írtad le a korodat, gondolom tinédzser vagy, ebben a korban fontos a szocializáció, az változatos emberi kacspolatok.

Nem azt mondom, hogy komoly gondod van, de bizonyosan nem normális viselkedésforma.

2014. jan. 10. 20:56
 16/21 anonim ***** válasza:
50%

Egyáltalán nem baj, ha pl. aranyhörcsög, esetleg szarvasbika vagy, ha ember, akkor már necces.

Nem az a gond veled, hogy szeretsz egyedül lenni, ezzel néha/gyakrabban mindenki így van, de így berendezni az egész életedet hosszú távon neked sem lesz jó. Az embert egész egyszerűen úgy fejlesztette ki az evolúció, hogy társas lény legyen.

2014. jan. 10. 22:03
 17/21 anonim ***** válasza:
74%
Elvisznek pszichomókushoz, kiderül, hogy semmi bajod, hazamentek, megnyugszanak és happy end.
2014. jan. 10. 22:06
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok egy társasági ember. Jobban elvagyok egyedül. Sokszor még a páromat sem viselem el ha sokat vagyunk együtt. Szeretem nagyon, de nekem szükségem van a magányra.Lehet hogy ez nem normális, de ilyen vagyok és jólérzem igy magam.
2014. jan. 10. 22:53
 19/21 anonim ***** válasza:

igaza van 17-nek, menjél bátran pszichológushoz, attól csak jobban megismered magad, akkor is ha nincs bajod. Ha meg van, akkor meg jobb lesz a helyzeted.

Szerintem abból amit leírtál nem lehet eldönteni, lehetsz teljesen normális is és teljesen zakkant is.

2014. jan. 10. 23:00
 20/21 Joola ***** válasza:
100%
pszichológus hallgatóként azt mondom, hogy ha te jól érzed magad, akkor ne hagyd magad megerőszakolni mások által. hiszen a pszichológus célja a kliens boldogsága. ha valóban, tiszta szívből azt mondod, hogy neked ez a helyzet megfelel, akkor tök mindegy mit mond más, miért is magyaráznád be magadnak, hogy baj van veled? mindegy, hogy mások szerint az a "normális" (nem szeretem ezt a szót), hogy az ember barátkozzon, ha neked valóban nincs rá igényed, akkor ne tedd. viszont azon érdemes elgondolkoznod, hogy vajon miért nincs rá igényed, a bizalomhiány-e az oka, a csalódástól való félelem, vagy egészen más, hogy milyen hátrányai és előnyei lennének, ha mégis belevágnál, ilyesmik. csak azt tedd, ami neked, a saját véleményed szerint a legjobb. és ha később gondod adódna, még mindig változtathatsz.
2014. jan. 11. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!