Szerintetek is baj hogy ilyen vagyok? Mert szerintem egyáltalán nem.
Eléggé visszahúzódó vagyok, nincsenek barátaim, de valamiért nem érzem hogy szükségem lenne rájuk. minek, ha van családom?? a legtöbb időmet egyedül töltöm, nem szeretek beszélgetni vagy más emberekkel időt tölteni. A családom néhány tagja már pszihológushoz akar vinni, mert azthiszik depressziós vagyok, de én így jól érzem magam. meg persze nem akarom hogy feleslegesen kidobjanak annyi pénzt agydokira, ha egyszer semmi bajom. jól érzem magam egyedül, és lehet hogy nekik ez fura, de nekem meg az a fura hogy ők nem ilyenek. anyám meg folyton kérdezi hogy mi bajom van és nem hiszi el hogy semmi, csak nem szeretem társaságban tölteni a szabadidőmet
szerintetek is zakkant vagyok?:)
le lehet pontozni, de ez az igazság, több millió év evolúciós fejlődését nem lehet meghazudtolni :)
te is ugyanúgy igényled a társaságot, sőt, ezt magad is leírtad, idézem: minek, ha van családom
ergo, számodra fontos a családod jelenléte
egyébként egy barát mindig jól jön, segít ha baj van, mindig számíthatsz rá
durva és csúnya ilyet kimondani, de a családod nem lesz veled örökké :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!