Megváltoztam és félek hogy ilyen maradok!? Ez így nem jó! Hogy lehetnék ismét kedves?
Nagyon érdekes gondolatoka és sorokat olvastam itt és a kérdésre is azért mentem rá mert magamra ismertem benne.
Úgy látom van jópár ember, aki ilyennek érzi magát, hiszen én is sokszor eldöntöttem már, hogy változtatok a viselkedésemen és valamikor megy is kis ideig, de utána nekem is előtörnek mindig a régi sebek, fájdalmak, amiket én is csak elnyomtam magamban és ezeknek a száma egyre csak nőtt és nőtt mindig, mig végül azt értem el, hogy ha ér valami negatív kritika, bánásmód akkor belőlem is kitörnek és rombolnak ahogy az előző válaszoló is írta nagyon jól.
Nem tudom mit kéne tennem, hogy ne legyek ilyen bizalmatlan mindenkivel, arra is gondoltam már sokszor, hogy szakember segítségét kéne kérnem mert nem sikerül már hosszú idő óta helyre rázódnom egyedül és ennek mások isszák meg a levét, akiknek nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!