Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is ciki?

Szerintetek is ciki?

Figyelt kérdés

31 éves nő vagyok,egyedül nevelem a másfél éves fiamat.

Pár hónappal ezelőtt megismerkedtem a jelenlegi párommal,vagyis még mindig inkább ismerkedési fázisban vagyunk,aki fiatalabb nálam 6 évvel.

Amikor találkoztunk pár ismerőssel,megkérdezték a korát tőlem,mert látszik,hogy fiatal és azt mondták,hogy ez elég ciki a számomra mint érett nő,mert leállok egy ilyen fiatallal.

Szerintetek?Ti milyen véleménnyel lennétek?

2014. jan. 9. 00:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nővérem kb. 2 éve van együtt a párjával aki 7 évvel fiatalabb.

Ő is megkaptam a kedves ismerősöktől, hogy de ciki, de fura, aztán mégis jól megvannak :)

2014. jan. 9. 09:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagybátyám 22 évesen vett el egy 8 évvel idősebb nőt 2 gyerekkel. Azóta 49 év telt el. Pedig abban az időben ez Nagy felháborodást keltett. Nem foglalkoztak vele és nekik lett igazuk.
2014. jan. 9. 09:22
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,aranyosak vagytok:)

Nekem nem ciki,csak a kedves ismerőseim szerint az.

2014. jan. 9. 10:02
 14/16 anonim ***** válasza:
69%

Ez nem ciki, a ti korotokban ennyi különbség belefér. Ha te lennél 23 és a fiú 17, az lenne ciki inkább.

Így viszont senkinek semmi köze hozzá.

2014. jan. 9. 10:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha te lennél fiatalabb 6 évvel, az ciki lenne? Na ugye...
2014. jan. 9. 15:36
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem természetesen,mert ugye az 'norma' legtöbbször,hogy a nő fiatalabb a férfinál.

Külső szemlélők észre sem vennék eleve,mert engem legtöbbször 23-25 évesnek néznek:)

Nem foglalkozok senki véleményével,csak meglepett ez a kijelentés a részükről:)

2014. jan. 9. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!