Tényleg használ az antidepresszáns? Megmentheti a kapcsolatot?
15:30 - persze, hogy jár dokihoz, csak vényre kaphatóak (legálisan) ezek az erős gyógyszerek.
Nem tudom, hogy mi miatt alakult ki, eleve depressziós típus. Ha tudnám, akkor próbáltam volna már segíteni. Sajnos elég összetett dolog, nem elégedett magával a világgal..úgy érzi neki nincsenek lehetőségei már, nem lesz soha olyan munkája amit élvez, elvesztegette az idejét..nem érzi magát jól a bőrében, hiába vagyok itt:( néha nem mer kijönni a lakásból:(
Két dolgot felejts el: úgy segíteni neki, hogy nem érzed át a helyzetét és magadat hibáztatni. Kivéve, ha veled kapcsolatos, ami kiváltotta.
Van olyan, hogy depressziós típus, vagyis inkább hajlam a depresszióra, főleg ha olyan a családi háttér, hogy valamelyik szülője is depressziós volt, akkor egy komplex gondolkodási és viselkedési mintát tanult, amit nagyon nehéz felülírni. de nem lehetetlen. Mindenhez az ő elszántsága kell, helyette nem tudod megoldani, abban tudod megerősíteni, hogy próbálod vele megláttatni az élete pozitív dolgait. És tűrni, hogy úgyis ellent fog mondani. Ha azonban azon gondolkodsz, hogy érdemes-e maradnod, akkor te nem bízol a javulásában, így inkább nem maradj, mert te is csak visszatartod. Egy újabb kudarcélmény lesz neki ha elhagyod. Beszélj erről az orvosával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!