Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Munkanélküliek nektek milyen...

Munkanélküliek nektek milyen a viszonyotok a családtagjaitokkal?

Figyelt kérdés

Sziasztok

25 éves vagyok és munkanélküli és anyummal lakunk ketten

Neki van rendes állása igaz minimálbérrel 66 ezer és nekem meg a segély így élünk ennyi pénzből

Sajnos olyan környéken és olyan helyzetben vagyok, hogy nem mindig van munkám csak időnként alkalmilag...

Annyira érzem, hogy neheztel rám, hogy úgymond eltart engem is, de viszont az én pénzemből fizetjük a számlákat

próbálok itthon mindent megcsinálni, segíteni, a házimunkákat én csinálom....de így is látom, hogy semmi nem elég neki

sajnos vannak néha pénzügyi gondok is mivel nem tudunk félrerakni nagyon pedig én iszonyatosan sporólok mindenen ő meg azt elszívja cigivel, pedig hiába mondom neki, hogy szokjon le és akkor 1x ezer ft megmaradna+ állandó viták a pénz miatt

ti mit tennétek ilyen helyzetben?

bárhogy igyekszem látom a nemtetszését

elköltözni nem tudok és nem is fogok mivel a fél ház az enyém

2014. jan. 7. 09:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

akartam én is tanulni valamilyen tanfolyamon, megkérdeztem a munkaügyiben és elzavartak mert túlképzett vagyok

sajnos a szakmáim nem érnek semmit sem mert okj-s az összes már bánnom hogy nem tanultam egy rendes szakmunkás szakmát

az önéletrajzaimat mindig másképpen csinálom hol kiveszek hol hozzáteszek de semmi válasz nem jön

olykor akad kisegítői munka időseknél és még azt a pár száz ftot is beadom a kaszába

sajnos mindketten nagyon feszültek vagyunk és sokszor megy a veszekedés

2014. jan. 7. 10:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Jó viszonyban vagyunk, segítenek munkát keresni, de eddig nem túl sok sikerrel. Sajnos mi Pesttől több, mint kétszáz km-re lakunk, úgyhogy nem tudok felutazgatni állásinterjúkra, meg nekem itt a család is. Lehet, itt kellene hagyni csapot-papot és külföldre menni, csak akkor meg ha nem sikerül, nem lesz hova visszajönnünk, így meg legalább a férjemnek van munkája. Nem is tudom, kockázatos az is.
2014. jan. 7. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!