Munkanélküliek nektek milyen a viszonyotok a családtagjaitokkal?
Sziasztok
25 éves vagyok és munkanélküli és anyummal lakunk ketten
Neki van rendes állása igaz minimálbérrel 66 ezer és nekem meg a segély így élünk ennyi pénzből
Sajnos olyan környéken és olyan helyzetben vagyok, hogy nem mindig van munkám csak időnként alkalmilag...
Annyira érzem, hogy neheztel rám, hogy úgymond eltart engem is, de viszont az én pénzemből fizetjük a számlákat
próbálok itthon mindent megcsinálni, segíteni, a házimunkákat én csinálom....de így is látom, hogy semmi nem elég neki
sajnos vannak néha pénzügyi gondok is mivel nem tudunk félrerakni nagyon pedig én iszonyatosan sporólok mindenen ő meg azt elszívja cigivel, pedig hiába mondom neki, hogy szokjon le és akkor 1x ezer ft megmaradna+ állandó viták a pénz miatt
ti mit tennétek ilyen helyzetben?
bárhogy igyekszem látom a nemtetszését
elköltözni nem tudok és nem is fogok mivel a fél ház az enyém
akartam én is tanulni valamilyen tanfolyamon, megkérdeztem a munkaügyiben és elzavartak mert túlképzett vagyok
sajnos a szakmáim nem érnek semmit sem mert okj-s az összes már bánnom hogy nem tanultam egy rendes szakmunkás szakmát
az önéletrajzaimat mindig másképpen csinálom hol kiveszek hol hozzáteszek de semmi válasz nem jön
olykor akad kisegítői munka időseknél és még azt a pár száz ftot is beadom a kaszába
sajnos mindketten nagyon feszültek vagyunk és sokszor megy a veszekedés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!