50, 000, 000 Ft-ot nyertem ma! Még nem mertem elmondani a családnak, mit csináljak vele? Hogyan legyek okos?
20 éves vagyok,kaparós sorsjegyen nyertem.
Van még 2 év egyetemem.Nem vagyunk szegények,de nem is gazdagok,nélkülözés nélkül normálisan élünk,néha spórolunk néha nem.Otthon élek szüleimmel és nagymamámmal nagy-nagy lakásban.Most még nem akarok elköltözni,barátom nincs.Hobbim rengeteg érdeklődési körök nagyon tág.
El tudnám költeni pár nap alatt álom cuccokra =/
Na,de nem akarom odaadni haza az egészet legalábbis tuti nem..
Mivel,hogyan hűtsem le magam?
Milyen arányba osszam meg a kedves szüleimmel?Mire lehetne befektetni stb?
Ti mit kezdenétek ennyi hirtelen jött pénzzel?
Jipeee!!!! Hatalmas gratula!!! :)
Többiek szinte mindent elmondtak előttem, amit a befektetésről, elköltésről tudtam volna mondani.
Annyit elmondok, hogy nálunk a családba úgy van, hogy nagyobb nyeremény harmadolva van, egy harmad anyáéknak, a másik két harmad tesómnak és nekem. De ezek mi vagyunk.
Egyet viszont nagyon kérek/remélem (nem tudom melyik lenne jobb szó rá): ha érzel kicsi késztetést, akkor gondolj valamelyik állatmenhelyre is. Nem feltétlenül pénzzel, hanem kipuhatolva, hogy milyen eszközökre, kajákra van szükség és azzal támogatni. Vagy ha gyógyszerekre van szükségük, akkor azt csak pénzzel tudod támogatni, de annyira bízok most benned, hogy kicsit rájuk is gondolsz.
Gratula még egyszer!!! :)
Ééés így lehet hatalmas nyeremény után is elszegényedni :)
Ne verd el, kicsit gondolj a jövődre. Tedd be bankba és kösd le fél évre, amíg lenyugszol. Keress egy független pénzügyi tanácsadót (független=akinek te fizetsz a tanácsaiért) és addig ne költekezz belőle.
Amint látványosan gazdagodsz (új kocsi, stb), azonnal megjelennek a kéregetők is és két hét múlva egy kanyid se lesz...
Gratula! bár én nyernék egyszer negyed ennyit...:) édes álom..:)
előzőhöz hozzászólva, ha adakoznék ebből a pénzből, akkor is BETEG gyerekek megsegítésére, nem állatoknak!
van fontossági sorrend szerintem!
mindent leírtak előttem, én csak gratulálni tudok.
Azt javaslom, mindenképp valld be az egész összeget. Nem kell odaadni, de ha mondasz 20at, és közben meg láthatóan többet költesz esetleg, vagy kiderül, abból hatalmas családi hepaj lesz. És nem az miatt, hogy nem adtad oda, hanem a bizalmatlanságért!
Én is veszek amúgy néha-néha, de eddig max 500ft-ot nyertem :(
Nekem két nullával kevesebb is elég lenne, mint az 50 misi.. :) de örülök, hogy tényleg van, akinek szerencséje van :)
Amúgy a kibocsátott 2,5millió sorsjegy között 1db 50milliós van összesen. Elég nagy szerencséd volt akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!