50, 000, 000 Ft-ot nyertem ma! Még nem mertem elmondani a családnak, mit csináljak vele? Hogyan legyek okos?
20 éves vagyok,kaparós sorsjegyen nyertem.
Van még 2 év egyetemem.Nem vagyunk szegények,de nem is gazdagok,nélkülözés nélkül normálisan élünk,néha spórolunk néha nem.Otthon élek szüleimmel és nagymamámmal nagy-nagy lakásban.Most még nem akarok elköltözni,barátom nincs.Hobbim rengeteg érdeklődési körök nagyon tág.
El tudnám költeni pár nap alatt álom cuccokra =/
Na,de nem akarom odaadni haza az egészet legalábbis tuti nem..
Mivel,hogyan hűtsem le magam?
Milyen arányba osszam meg a kedves szüleimmel?Mire lehetne befektetni stb?
Ti mit kezdenétek ennyi hirtelen jött pénzzel?
Ha ez nem kamu akkor:
1.Gratulálok nagyon nagyon!
2. Ha van eszed ingatlanba teszed, mivel most olcsó, és az állandó bevétel lesz ha kiadod és ha felmennek esetleg az ingatlanárak akkor még jól is járhatsz
Kamukérdéseknek nem látom értelmét :)
Csak valami okos szóra vágyom!
Én a helyedben 15 milliót odaadnék a szüleimnek, ők tudják majd mire kell költeni nekik fontossági sorrendben. Megvenném a kis álom lakásomat és egy másikat valami forgalmas helyen (belváros, egyetem környéke), a többit meg bankba lekötném. Kocsira nem költenék ha csak nem akar szétesni, pluaz ha dolgozol akkor ruhákra, mobilra se, esetleg még a laptopom cserélném le, de csak mert az enyém már 7 éves...
Gratula a nyereményhez és próbáld meg okosan használni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!