Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 50, 000, 000 Ft-ot nyertem...

50, 000, 000 Ft-ot nyertem ma! Még nem mertem elmondani a családnak, mit csináljak vele? Hogyan legyek okos?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok,kaparós sorsjegyen nyertem.

Van még 2 év egyetemem.Nem vagyunk szegények,de nem is gazdagok,nélkülözés nélkül normálisan élünk,néha spórolunk néha nem.Otthon élek szüleimmel és nagymamámmal nagy-nagy lakásban.Most még nem akarok elköltözni,barátom nincs.Hobbim rengeteg érdeklődési körök nagyon tág.

El tudnám költeni pár nap alatt álom cuccokra =/

Na,de nem akarom odaadni haza az egészet legalábbis tuti nem..

Mivel,hogyan hűtsem le magam?

Milyen arányba osszam meg a kedves szüleimmel?Mire lehetne befektetni stb?

Ti mit kezdenétek ennyi hirtelen jött pénzzel?

2014. jan. 6. 19:12
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Jajj nyilván vannak :) De tudtad,hogy lehet úgy védeni számítógépet,hogy a gyakorin logó hacker nem biztos,hogy fel tudja törni? És tudtad,hogy nincs nálam az összeg? :)
2014. jan. 6. 19:26
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez nem kamu akkor:

1.Gratulálok nagyon nagyon!

2. Ha van eszed ingatlanba teszed, mivel most olcsó, és az állandó bevétel lesz ha kiadod és ha felmennek esetleg az ingatlanárak akkor még jól is járhatsz

2014. jan. 6. 19:27
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok!Vegyél egy kis lakást,beszélj szüleiddel :)
2014. jan. 6. 19:29
 14/48 A kérdező kommentje:

Kamukérdéseknek nem látom értelmét :)

Csak valami okos szóra vágyom!

2014. jan. 6. 19:29
 15/48 anonim ***** válasza:
93%

Én a helyedben 15 milliót odaadnék a szüleimnek, ők tudják majd mire kell költeni nekik fontossági sorrendben. Megvenném a kis álom lakásomat és egy másikat valami forgalmas helyen (belváros, egyetem környéke), a többit meg bankba lekötném. Kocsira nem költenék ha csak nem akar szétesni, pluaz ha dolgozol akkor ruhákra, mobilra se, esetleg még a laptopom cserélném le, de csak mert az enyém már 7 éves...

Gratula a nyereményhez és próbáld meg okosan használni! :)

2014. jan. 6. 19:36
 16/48 anonim ***** válasza:
89%
Ha nincs szükségek rá ne kezdd fölöslegesen osztogatni. Max 1-2 kisebb felújítás a házban, de ne költsd másra, ha nem muszáj. Mondd azt, hogy nyertél, de le is kötötted egyből. 1millát vegyél ki magadnak és azt költsd magadra. Parkolóhelyeket meg szerintem tök fölösleges venni. Kb legrosszabb befektetés lenne.
2014. jan. 6. 19:38
 17/48 anonim ***** válasza:
83%
Melyik sorsjegyen nyerted ?Csak hogy tudjam ,legközelebb melyiket vegyem ;-) ! Gratula ... te mázlista :-)
2014. jan. 6. 19:44
 18/48 A kérdező kommentje:
Buksza
2014. jan. 6. 19:47
 19/48 anonim ***** válasza:
90%
Mocskos mázlista :D gratula :) Fektesd a jövődbe, de azért adj haza valamennyit, hiszen nekik köszönhetsz mindent :D Sok boldogságot hozzá!
2014. jan. 6. 19:48
 20/48 A kérdező kommentje:
Félre ne értsétek,természetesen adok a szüleimnek:)!!
2014. jan. 6. 19:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!