Mit tegyek ebben a helyzetben? Miért akarja még anyám bonyolítani az életunket?
Figyelt kérdés
A szuleim elváltak, én az anyámmal élek. Apámmal már nem tartom a kapcsolatot, nem szoktam vele találkozni. Anyám kitalálta, hogy a bútorokat, ami ott maradt a házban el akarja hozni. Az apám alkoholista elmebeteg, szó szerint. Volt, hogy megverte anyámat, és nem túlzás a kifejezés, hogy mindenre képes, egyszeruen kiszámíthatatlan, az orvos azt mondta, hogy be kellene neki fekudni a kórházba és gyógyszereket szedni.. O a szuleivel, vagyis az én nagyszuleimmel él. Anyám mindig is szerette provokálni apámat amig egyutt laktak is, mindig beszólogatott neki és minden egyes este cirkusz volt, volt hogy éjszaka nem is aludtunk. Most sem kellenek anyámnak a bútorok, a mi lakásunkba úgysem férne be, nem tudom miért akarja pont most kezdeni, mikor már orulunk, hogy megszabadultunk tole. Kész pokol volt az életem akkor, még ma is félelmeim vannak, meg képzelgek, meg rémálmok gyotornek.. Hogy beszéljem le anyámat arról, hogy megint hurcolkodjon, miért nem jó neki így ahogy van?2009. nov. 29. 18:45
11/11 anonim válasza:
Irigyellek, hogy meg tudtad szabadítani magatokat az elmebeteg vadállattól. Én apám ugyanez, anyám is szereti provokálni, csak ő nem hajlandó elválni, függ tőle. Már nem élek velük (30 vagyok), de állandóan ott lebeg körülöttünk ez a probléma, szörnyű. Nekem is vannak rémálmaim a mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!