Testvéremék mindenkinek azt hazudták, hogy nem lehet több gyerekük, mert ők nem akarnak többet és így nem fogjuk piszkálni őket. Normálisak?
Én megértem őket! Lehet tele lett a hócipőjük azzal, hogy minden rokon a gyerek-témával cseszteti őket. Amúgy sosem értettem, miért jó másokat ezzel a témával zrikálni. Lehet ha engem is ezzel találnának meg úton-útfélen, én is bepipulnék és ezt mondanám.
Meg tudom őket érteni.
28N
Szerintem igazad van!
Nagyon csúnya dolog hazudni főleg egy ilyan dolgot.
Sokan nem tudják hogy van olyan hogy család ahol összetartás van és ahol igenis megbeszélik a magándolgokat.
Ha nem akarnak gyereket mondják azt és vállalják a következményeket,itt pl.azt hogy a család viszont szeretne unokát és ezt meg is mondják...
Lehet lepontozni:))
Kérdező, te em vagy normális. nem voltál még egyke, nem tudhatod, hogy mennyire szívás-e vagy nem. Én pl. boldogan lennék egyke, és te is az lennél, ha a sors az én kedves drágalátos öcsémet ajándékozta volna neked. Legjobb barátnőm meg egyke, és nem hiányzott neki a testvér, mert jól szocializált gyerek volt. Jössz itt a demagóg "én jobban tudom" dumáddal a tesódéknak, minden rokonotok full erőszakos, nem értitek meg az álláspontjukat, vagy még fontosabb, nem fogadjátok el a döntésüket (normális esetben így történne... tesó mondja: nem akarok több gyereket. Ti: befogjátok a pofátokat, és nem kommentáljátok, mert ez az ő döntésük). Ezek után mit csináljanak, hogy ne b.ogassátok őket tovább? Fejenállva tangóharmonikázzanak?
Nem vagyok hazugságpárti, de ilyen fafejű embereknél, mint a ti famíliátok egyes tagjai, néha csak ez segít, mert amúgy sem fognák fel, hogy hol van az a pont, ahol nem kellene a maguk hülyeségét szajkózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!