Hogy élhetnek a páromék egy romhalmazban? Nincs semmi igényük?
Nos ha te is oda költöztél, akkor te is ott laksz, így már önmagadra is vonatkoztathatod a kérdést.
Miért nem újítod fel a házat legalább annyira, hogy hívsz egy kőművest és egy festőt? Ez a legjobb megoldás sztem.
3. Nem cigánnyal álltam össze, bár gondolom magadból indultál ki!
Azért nehogy már a más házát én újíttassam fel mikor egy hete lakom ott és még csak nem is a pároméké.
Te nem raksz bele pénzt, hogy nehogy már más házát újítsd fel. Akkor miért akadsz ki ha a párodék pontosan így gondolkodnak mint te?
Ők is ugyanígy vannak vele. Miért foglalkozzon a ház állapotával ha nem az övé?
Végül is valamiért neked is jó. Ha nem lenne jó, albérletbe mennél..
7. Te miről beszélsz? Azt hiszem túl sok pezsgőt ittál. D.
Mi lesz, ha rájuk dől a ház? Akkor hová fognak menni?
Én holnap elköltözöm onnan az tuti.
Igen,sok pezsgőt ittam,de az már 3 napja volt! Arról beszélek egyébként,h többször leírtad már itt,h a párod meg az apja élösködőként él egy távoli rokon házában,erre még te is odapúposkodtál! Ráadásul úgy,h a távoli rokon nem is tudja,h ti is ott vagytok a pároddal!
Visszakeresném az elöző kérdéseidet,de nincs kedvem ilyen szinten foglalkozni buta emberekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!