Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van ideális kor a...

Szerintetek van ideális kor a szülésre? Ha igen, akkor melyik kor az?

Figyelt kérdés
Egyéni véleményekre vagyok kíváncsi, hogy ki mit tart ideálisnak, túl korainak, túl későinek (ha van ilyen).
2009. nov. 28. 17:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a mondás mondja, a mai 30asok a múlt század 20 évesei, a mai 40esek pedig a múlt század 30 évesei.Külső megjelenésben, érettségben, fizikai állapotban is.

De ami a lényeg: ha van kedvünk és energiánk hozzá: sosem késő:)

2009. nov. 28. 20:59
 22/24 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom 22 éves vagyok, normális párkapcsolatban élek, de nem vágyom babára. Néha elfog a vágy egy gyerek után főleg ha látom h pár korombeli lánynak már van, de nem vállalnék. Nem éltem még ki magam, egy gyerek meg nagyon leköt. Annyi mindent szeretnék még úgy csinálni h ne legyen senki aki visszatart. Ha tehetném és a párom belemenne(de nem fog) nem is szülnék soha. Én ilyen magamnak való vagyok.
2009. nov. 28. 21:13
 23/24 anonim ***** válasza:

kb. 20-30 között. ebben a korban a legmegfelelőbb a szervezetnek, nem túl fiatal, de még nem is túl idős.

Most az anyagi háttér megteremtésétől és sulitól stb-től eltekintve persze.

2009. nov. 29. 00:52
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a 18:37 nem mondta senkinek, hogy ne szüljön, de teljesen igaza volt abban, hogy egyre több a kockázat, ezzel nem lehet vitatkozni, persze nem szokott semmi baja lenni a gyereknek, egyszerűen csak nagyobb esélyjel lesz koraszülött, nagyobb esélyjel vannak ebben a korban a vetélések és ennyi. Nem értem mi rosszat mondott, attól még, hogy itt valaki leírja a véleményét, nem azt jelenti, hogy bele akar szólni abba, hogy ki mikor szül.
2009. dec. 1. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!