Szerintetek van ideális kor a szülésre? Ha igen, akkor melyik kor az?
Figyelt kérdés
Egyéni véleményekre vagyok kíváncsi, hogy ki mit tart ideálisnak, túl korainak, túl későinek (ha van ilyen).2009. nov. 28. 17:30
11/24 anonim válasza:
hát az én válaszom lehet,hogy többeknek nem fog tetszeni,mert én rettentő korán szültem és nem álltam meg egynél...sokak szerint biztosan nem álltam még készen erre,de én akkor is és most is úgy érzem ez volt a legjobb,nekem akkor szükségem volt a babára,hogy boldog legyek....remélem ők is ilyen boldogok lesznek velem és az apjukkal :)
17 évesen szültem a nagy fiamat, 19 évesen a kisebbik fiamat,most pedig várom a harmadikat.egyben utolsót is,mert megfogadtam a 3.baba után elköttetem magam.
egyáltalán nem bánom ezt a 3 babát :)))
de ettől függetlenül igaz az,hogy sokaknak később kell vállalni.mindenki más,tényleg teljesen egyé függő az,hogy mikor kellene szülni...
13/24 anonim válasza:
A 17.51-es válaszolóval teljesen egyetértek!Én is 35 éves vagyok,és most várom az első babámat.Az élet hozta igy.23 évesen férjhez mentem,szerettem volna szülni,a férjem várni akart vele.Addig vártunk mig 4 éve elváltunk.Sok kinlódás,keresgélés után,februárban ismertem meg a mostani Férjem,aki egy áldott jó ember,és boldog vagyok hogy Neki fogok gyermeket szülni.Sokat beszélünk arról mi lett volna ha hamarabb találkozunk,hamarabb lett volna baba,de igy alakult ,és boldogan várjuk őT!
14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A kérdést elsősorban azért írtam ki, mert több fórumon is olvastam, hogy mennyire eltérnek a vélemények erről. Szerintem nincs ideális kor, hisz ez azon is múlik, hogy ki mikor találja meg az igazit. Biológiailag biztos, hogy a 20-as években lenne érdemesebb szülni, de az emberek többsége sokkal felelősségteljesebb 30-as éveiben és anyagilag is valószínűleg biztosabb háttere van. Én 22 évesen szültem, ami biológiailag biztos, hogy jó kor a szülésre illetve tényleg jó, hogy nincs nagy generációs különbség, de néha azt érzem, hogy ez a nagy felelősség sok, mégha sem anyagi, sem párkapcsolati problémáim nincsenek. Valószínűleg minden korszaknak van előnye és hátránya.
2009. nov. 28. 18:13
15/24 anonim válasza:
Oláhéknál 14 éves kor felett már vénlánynak számítasz!!!!
16/24 anonim válasza:
Szerintem 20-25 éves kor az ideális. 30 fölött én már nem szülnék, túl nagy a korkülönbség, és hát egyre nagyobb a kockázat is.
17/24 anonim válasza:
18:37!
Lassan 30 leszek akkor én már ne is szüljek, le vagyok írva?!
19/24 anonim válasza:
Első vagyok, szerintem 20-30 között ideális.
20/24 anonim válasza:
20 évesen szülni? szerintem abszolút hülyeség, 20 évesen az ember még jóformán gyerek. 24-25-től olyan 32-33-ig az ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!