Mit tegyek? Nem akarok élni!
Figyelt kérdés
Van egy barátom, aki mindig magamra hagy. Tudja, hogy bajban vagyok. Minden este eljár a fiával edzeni, olyankor semmi baja. Mikor megbeszélünk közös programot, mindig rosszullétre hivatkozik. Ideköltöztem egy idegen városba, egyedül vagyok minden nap és szinte minden este. Most is reggel óta várom. Beszélni nem akar, csak sms-ben kommunikál, ha épp kedve van. Mindig időt kér, hogy összeszedje magát. De én minden nap egyedül vagyok és nem bírom tovább. A minap felvágtam az ereimet, nem sikerült. Esküszöm nem tudom mi a kiút ebből, csak azt érzem, hogy nem bírom a magányt és ezt a fájdalmat. Azt akarom, hogy vége legyen, nem akarok létezni. Tudom, kapom majd a "kedves" megnyilvánulásokat, de nem egyszerű a helyzetem, nem tudok mindent leíeni. Erőm sincs.2009. nov. 28. 16:32
21/25 anonim válasza:
Nincs más lehetőséged? Na ne röhöhtess. Erősnek pláne nem vagy mondható. Aki egy férfi miatt ennyire kétségbe van esve az meg is érdemli a sorsát. A szeretője voltál és dobott? Egy megoldás van: nem szenvedni, hanem lépni. Ki, egy ilyen kapcsolatból. Előre nézni és élni az életet. Ha minden nő ki akarná nyírni magát a szerelme miatt akkor nem sokan lennének már a földön. A sorsod magad alakítod!
22/25 anonim válasza:
23/25 anonim válasza:
Kerlek mondd, hogy minden rendben, es nem csinaltal hulyeseget!
24/25 rrrrrreennnnn válasza:
Kérdező! Hol vagy,mi történt Veled azóta?
Legalább annyit írj,hogy jól vagy!!!!!
25/25 anonim válasza:
Remelem csak nem hasznalja a gyk t... Isten ne adja hogy ongyilkos lettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!