Mit tegyek? Nem akarok élni!
egy biztos: egy életet kapunk, meg kell becsülnünk az esélyt.
Menj el, sétálj egy nagyot. Gondold át, hogy ér-e annyit ez a kapcsolat, hogy érte elhagytad az otthonod. Találj ki célokat, amik neked jók. És tegyél azért, hogy szebb legyen. Vigyázz magadra!
elhiheted én sem akarok élni,épp azon igyekszem,hogy ne kelljen!!!ennek ellenére,azt tanácsolom ne akarj meghalni....tudom,pont az beszél aki hasonló dolgot akar tenni a következő percekben mint te!
de te ne tedd.biztos van neked még kiut....
nem tudom mit írhatnék,hisz majdnem olyan helyzetben vagyok mint te!
sok sikert!Próbálj meg élni!
beszélj vele amikor otthon lesz vagy hagyd ott,de ha nem érzed jol magad így akkor se azzal oldd meg,hogy meghalsz!Az nem lesz jó!
Hát szerintem ideje lenne elkönyvelned magadban hogy ez a hapsi nem komoly, és mivel van itt munkád mivel ezért jötrtél ide ezekután talán el kellene kezdened ismerősöket szerezni a borongás helyett.
Meg kéne ismerned a környezeted, illetve kiválogatni belöle azokat akikkel érdemes tartani a kapcsolatot...
Nameg ideje lenne más hapsi után nézni ezt meg ennyiben hagyni... Nem csak ez az egy fax vana világon...
most azért vágtad fel az ereidet mert fiúgondod van?
nmtom mennyire szar a viszonyotok, de ezek után tuti 0 lesz, tuti nem akarja majd, hogy egy vagdosós csaj legyen a fia körül.
Most ne csinálj semmit, aludj! Vagy hívd fel egy régi barátnődet! ha nincs kit hívnod,, hívd a 80/505-001 ingyenes számot:
Vasárnap kivételével 16-20-ig
Civil emberek vannak a vonal túloldalán, meghallgatnak, talán tanácsot is tudnak adni.
Holnap reggel majd átgondolod, mi legyen!
Vagy haza kéne költöznöd, vagy barátokat szerezned. Nem lehet mindent egy valakire építeni!
Van valami kedvenc időtöltésed? Festhetnél ma este egy képet! Nem baj, ha csúnya lesz! Kifesthetnéd magadbúl a fájdalmat! Egy golyóstollal is rajzolhatsz! Vagy írhatnál verset!
vagy süss adventi sütit, s feladod az anyádnak, vagy arégi barátnődnek, s örülni fog!
A neten nem éred el a régi barátokat? Írj nekik! Másnak is lehet, hogy baja van.
Jelentkezhetnél te is ilyen ifjúsági lelkisegélybe telefonosnak! S inkább másoknak segítenél addig nem gondolnál a magad bajára.
A lányom az öregekhez jár az elfekvőbe. Csak úgy. Hidd el, ott mindjárt rájön az ember, milyen jó helyzetben is vagyunk mi!
Miért is nem lehet így vezetni?
+ a két öngyilkosjelölt vegye fel a kapcsolatot!
mehetnétek együtt az autón, benyugtatózva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!