Mit tegyek? Nem akarok élni!
Kedvesem!
Nem tudom,hány éves vagy de úgy érzem fiatal!
Nem az a megoldás a bajra, hogy meghalunk hanem szépen átgondolva megtesszük azt a lépést amit meg kell tenni!
Beszélj vele, hogy ez így nem mehet tovább ha nem jut dülöre a dolog hagyd ott és keress mást!
Sikerülni fog!
Azzal, hogy otthon rágod magad nem oldódik meg semmi!
Nekem elhiheted!
Sok sikert kívánok neked!
ma 17:01
Meló ügyben is tudnak segíteni azon a telefonon amit írtál?
Nekem a legnagyobb porblémám az hogy 2 hónapja nincs munkám és már alig van miből élnem!
Voltam postás kb egy hétig de fizikailag teljesíthetetlen volt za az elvárás ami elé állítottak, aztán elmentem építkezésre melózni de átvertek egy vasat se fizetteka végén...
Szóval? Van vmi ötleted? mert már kedzek eléggé elborulni.
van szakmám érettségim , még kocsim és jogsim is.
jó fizikumú vagyok!
Sírásás is érdekel, vagy bármi amiért fizetést adnak..
Kérlek, ne keseredj ennyire el! Kell lennie valami megoldásnak, csak lehet, hogy ezt most nem látod.
Egy nap, amikor majd valami igazán jó dolog fog Veled történni, akkor majd eszedbe jut talán, hogy megérte életben maradni és küzdeni. Ne szalaszd el! Mi van, ha tényleg csak egyszer élünk?
Mindig van még egy lehetőség, Minden esetre: ettől a férfitól menekülj! Minél távolabb, fizikailag is!
Inkább menj az apácákhoz segélyért, mint hozzá! Ne is közöld, hová tűnsz.
Olyan nincs, hogy utolsó. Mindig van még egy.
De miért osztod ki a népet? ???
Segítséget kértél, mi meg próbálunk a lehetőségekhez képest "segíteni!
Mit vársz tőlünk? ???
Olvasd el Csernus Imretol a No cimu konyvet es szembesulni fogsz azzal mi is vagy valojaban.
Annyi ero csak lakozik meg benned.
(Ha nincs ra penzed ird be a Google-ba, ki fogja adni pdf-kent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!