Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem akarok élni!

Mit tegyek? Nem akarok élni!

Figyelt kérdés
Van egy barátom, aki mindig magamra hagy. Tudja, hogy bajban vagyok. Minden este eljár a fiával edzeni, olyankor semmi baja. Mikor megbeszélünk közös programot, mindig rosszullétre hivatkozik. Ideköltöztem egy idegen városba, egyedül vagyok minden nap és szinte minden este. Most is reggel óta várom. Beszélni nem akar, csak sms-ben kommunikál, ha épp kedve van. Mindig időt kér, hogy összeszedje magát. De én minden nap egyedül vagyok és nem bírom tovább. A minap felvágtam az ereimet, nem sikerült. Esküszöm nem tudom mi a kiút ebből, csak azt érzem, hogy nem bírom a magányt és ezt a fájdalmat. Azt akarom, hogy vége legyen, nem akarok létezni. Tudom, kapom majd a "kedves" megnyilvánulásokat, de nem egyszerű a helyzetem, nem tudok mindent leíeni. Erőm sincs.
2009. nov. 28. 16:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Kedvesem!

Nem tudom,hány éves vagy de úgy érzem fiatal!

Nem az a megoldás a bajra, hogy meghalunk hanem szépen átgondolva megtesszük azt a lépést amit meg kell tenni!

Beszélj vele, hogy ez így nem mehet tovább ha nem jut dülöre a dolog hagyd ott és keress mást!

Sikerülni fog!

Azzal, hogy otthon rágod magad nem oldódik meg semmi!

Nekem elhiheted!

Sok sikert kívánok neked!

2009. nov. 28. 17:07
 12/25 anonim ***** válasza:

ma 17:01

Meló ügyben is tudnak segíteni azon a telefonon amit írtál?

Nekem a legnagyobb porblémám az hogy 2 hónapja nincs munkám és már alig van miből élnem!

Voltam postás kb egy hétig de fizikailag teljesíthetetlen volt za az elvárás ami elé állítottak, aztán elmentem építkezésre melózni de átvertek egy vasat se fizetteka végén...

Szóval? Van vmi ötleted? mert már kedzek eléggé elborulni.

van szakmám érettségim , még kocsim és jogsim is.

jó fizikumú vagyok!

Sírásás is érdekel, vagy bármi amiért fizetést adnak..

2009. nov. 28. 17:36
 13/25 anonim ***** válasza:
Ez a depresszió!Szia!Én is voltam benne,méghozzá sokkal rosszabb helyzetben mint te!2o évvel ezelőtt, a szülés után,gondolom ez a szülés ütáni depresszió volt,csak akkor még nem tudtam,hogy ilyen is van.Nos az én történetem egésszen más!Úgy éreztem,hogy a férjemnek nem kellek,és ami még tetőzte a dolgot,megcsalt.Nem találtam örömet sem a gyermekemben,sem az életben,csúnyának és kitaszítottnak éreztem magam,a szüleimre sem számíthattam,mert ha elmondtam volna nekik,hogy mit érzek,bolondnak tartottak volna.A gyerekemet nagyon szerettem,őrülten, és féltettem,de mégis megakartam ölni,aztán meg saját magammal is végezni!És hidd el azt az érzést nem kívánom senkinek,amit én akkor éreztem,a gondolatátol nem tudtam szabadulni,kivert a hideg verejték, ahányszor csak eszembe jutot,és ez szinte mindig ott volt az agyamba,reggel ezzel ébredtem, este ezzel feküdtem,nem hagyott nyugodni,ott zakatolt az agymba, mintha egy hang állandóan mondta volna ,tedd meg tedd meg!Nem akartam bántani a gyermekem,de attol féltem megbolondulok,és megteszem amikor nem leszek magamnál!Kezdtem félni magamtol,és egyre többet zakatolt az agyam rajta!Nyugtatót nem szedtem,nem is mondtam senkinek,hogy mi a bajom!De egyszer csak elhatároztam magamban,hogy ha a gyerekemre emelem a kezem,akkor előbb a bárdal fogom levágni a saját kezem,és ez olyan erőssen megfogadtam magamban,hogy meg is tettem volna!Attol kezdve,ahányszor csak eszebe jutott a rémes gondolat,mindjárt figyelmeztettem is magamat!És egyszer csak azon vettem magam észre,hogy nem tudom mikor jutott eszembe utolyára!Azóta már elmondtam az édesanyámnak, a nővéremnek,és a mostani páromnak is,mert tudom,hogy ebből már rég kigyógyúltam,és utánna még 2 gyereket szültem.Most már nyugottan birok beszélni rolla, de évekig nem mertem,mert attol féltem vissza jön!Most már tudom,beszélni kell a bajunkról,csak így tisztulhat ki az agyunk!Nyugottan add ki magadból a keserűséget,ez szabaddá tesz,a hülyeséget meg félre kell tenni.Itt elmondhatod mi bánt,hidd el nem vagy egyedül,csak vannak akik nem merik kimondani!
2009. nov. 28. 17:45
 14/25 A kérdező kommentje:
Könnyű tancsácsokat osztogatni, mikor nem ismeritek a helyzetet. Ha annyira egyszerű lenne, nem rágódnék, mert erős nő vagyok és annyira nem fiatal. A munkám rajta múlik, miatta költöztem ide, de egyedül, mert neki családja van, de mindent megígért, hogy segít. A segítség annyi, hogy épp van mit ennem, persze főttkajára nem fut a segítségből. A munkám beindításához az ő segítsége nélkül nem megyek semmire. Persze segíteni ebben nincvs ereje. Nemrég felhívott és közöltem, hogy minden nap jól van, mikor a fiúval edzeni mennek, de ha rólam van szó, akkor halálos beteg. Erre a válasz: Kikapcsolta a telefont. Nekem nincs több lehetőségem az életben, ez volt az utolsó. Van mégvalami, de azt nem írhatom le, az mégkomolyabb dolog... Szóval köszi a tanácsokat, de nem olyan egyszerűek a dolgok, mint gondoljátok.
2009. nov. 28. 18:07
 15/25 anonim ***** válasza:

Kérlek, ne keseredj ennyire el! Kell lennie valami megoldásnak, csak lehet, hogy ezt most nem látod.

Egy nap, amikor majd valami igazán jó dolog fog Veled történni, akkor majd eszedbe jut talán, hogy megérte életben maradni és küzdeni. Ne szalaszd el! Mi van, ha tényleg csak egyszer élünk?

2009. nov. 28. 21:04
 16/25 anonim ***** válasza:
79%

Mindig van még egy lehetőség, Minden esetre: ettől a férfitól menekülj! Minél távolabb, fizikailag is!

Inkább menj az apácákhoz segélyért, mint hozzá! Ne is közöld, hová tűnsz.

Olyan nincs, hogy utolsó. Mindig van még egy.

2009. nov. 28. 21:05
 17/25 anonim ***** válasza:
Kérj segítséget az égiektől ! Most eljött az ideje!
2009. nov. 28. 21:08
 18/25 anonim ***** válasza:

De miért osztod ki a népet? ???

Segítséget kértél, mi meg próbálunk a lehetőségekhez képest "segíteni!

Mit vársz tőlünk? ???

2009. nov. 29. 07:41
 19/25 anonim ***** válasza:

Olvasd el Csernus Imretol a No cimu konyvet es szembesulni fogsz azzal mi is vagy valojaban.

Annyi ero csak lakozik meg benned.

(Ha nincs ra penzed ird be a Google-ba, ki fogja adni pdf-kent)

2009. nov. 29. 12:07
 20/25 anonim ***** válasza:
Mindenen lehet változtatni, csak a halál tényén nem! Ezek a problémák nem indokolják,,hogy eldobd magadtól az életet. Ráadásul éppen annak a sorsát könnyitenéd meg vele, aki miatt ez megfordul a fejedben. Próbáld meg ezt az embert otthagyni és menj vissza azokhoz /szülők, barátok, stb./, akikkel valaha boldog voltál. Nem valószinű, hogy ez az ember meg fog változni. Egyetlen férfi sem érdemli meg, hogy egy nő feláldozza magát neki így, vagy úgy. Az élet szép... előbb-utóbb rá fogsz jönni!
2009. nov. 29. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!